banner564

Zirve yolunda büyük darbe 0-1

Hamitköy evinde konuk ettiği Akova karşısında 1-0 mağlup odu

Zirve yolunda  büyük darbe 0-1
banner598
Yer: Esat Erdoğmuş Stadı
Hakemler: Emre Öztaşlı, Halil Erdem Canaloğlu, Ali Orçan
Hamitköy: Kemal, Ragıp(Arda), Onurcan(Hasan), Umut, Friday, Hüseyin, Ender, Onur, Mehmet(Hakan), Özgür Toykan
Akova: Derviş, Aşkın, Koray, Yorgo, Salih, Berhan, Hüseyin(Vakkos), Eray(Süleyman), Ali(Hasan), İrfan, Osman

K-Pet Birinci Ligi’nde  Akova, Hamitköy’ü deplasmanda mağlup ederek, önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Hamitköy ise zirve yarışında büyük yara aldı. Hamitköy cephesi, hakem Emre Öztaşlı’ya kararlarından dolayı tepki gösterdi.
Akova maça kapalı savunma ve kontra atak anlayışı ile başlarken, Hamitköy maçın ilk bölümünde 2 net pozisyonu değerlendiremedi. İlk devre boyunca Hamitköy savunmasında özellikle Friday’in birçok hatası, tehlikeye neden oldu.
Dk 4 Ender’in kaleci Derviş ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda şutu Derviş’ten döndü. Ender’e çarpan dönen top dışarı gitti.
Dk 38 Ragıp ile Osman’ın ceza alanı içerisindeki mücadelesinde Ragıp’ın topa müdahalesi sonrasında hakem Emre Öztaşlı penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunda kaleci Kemal, İrfan’ın şutunu çıkardı.
İkinci devre takımlar yine benzer sistemlerde sahaya çıktılar.
Dk 50 Oyuna ikinci devrede giren Vakkos, Friday’in hatasında ceza alanında aşırtma bir pasla İrfan’ı gördü. İrfan da topu boş kaleye gönderdi. 0-1
Geriye kalan bölümde Akova iyice kapanırken, yüklenmeye çalışan Hamitköy karşısında kontra ataklarda birçok pozisyon buldu. İkinci devrede Salih’in Özgür’e yaptığı harekette ve Hakan’ın düşürülmesinde penaltı beklentileri boşa çıkan Hamitköy kapalı savunmayı aşamayınca maç 0-1 sona erdi.
Bu sonuçla Akova puanını19 yaparken Hamitköy 32 puanda kaldı ve zirve yarışında büyük bir yara aldı. 

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 06:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474