banner564

Zirvede zorlu mücadele

K-Pet Birinci Ligi’nin zirve mücadelesinde bu hafta karşılaşacak olan Yalova ve Dumlupınar takımları galibiyete odaklandı

 Zirvede zorlu mücadele
banner598
Hamit SAKALLI
K-PET 1. Lig’in 15. haftasında ligde 26 puanla dördüncü sırada bulunan Yalova, 30 puanla üçüncü sırada bulunan Dumlupınarı’ı konuk ediyor. Bu zorlu mücadele 14 Şubat saat 14:00’da Bostancı Fikri Karayel Stadyumu’nda oynanacak

Gökmen Davutoğlu: “Kazanmak zorundayız”
Geçtiğimiz hafta zorlu GHE deplasmanından galibiyetle dönen ve bu hafta da zorluk düzeyi oldukça yüksek Dumlupınar karşılaşmasına çıkacak olan Yalova’da teknik direktör Gökmen Davutoğlu geçtiğimiz hafta elde ettikleri galibiyetin anlamlı olması için kazanmak zorunda olduklarını ifade etti. Davutoğlu, ligi ilk iki içerisinde tamamlayıp Süper Lig’e doğrudan yükselme hedefi içerisinde olduklarını ve bu yüzden mutlak galibiyet almaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Eksiğimiz yok
Gökmen Davutoğlu Dumlupınar karşılaşmasında herhangi bir eksikleri bulunmadığını ve mücadeleye tam kadro çıkacaklarını belirterek bu durumdan memnun olduklarını dile getirdi. Davutoğlu Dumlupınar’ın ligin iyi ekiplerinden olduğunu ve rakiplerine saygı duyduklarını ancak kendi saha ve seyirci avantajlarını kullanarak bu mücadeleden galip ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Devecioğlu: “Sezonun en zor maçı”
Ligde zirve mücadelesi veren Dumlupınar teknik direktörü Sedat Devecioğlu açıklamalarında ligin en zor karşılaşmasına çıkacaklarını ifade etti. Bu zorlu mücadeleye dört antrenmanla hazırlandıklarını belirten Devecioğlu, morallerinin yerinde olduğunu, rakibin gücünü bildiklerini ve ona göre mücadeleye hazırlandıklarını ifade etti.  Rakibe saygı duyup kendi oyunlarından ödün vermeden mücadele edeceklerini belirten Devecioğlu, bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla ayrılmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Eksiklerimiz var
Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu Yalova deplasmanı öncesinde Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasında beline darbe alan Hüseyin Yeşilbaş’ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağını ayrıca Coşkun’un da durumunun maç saatinde belli olacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2016, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474