banner564

Zor da olsa Kaymaklı

Küçük Kaymaklı, Doğan Türk Birliği engelini, Yasin’in penaltı golüyle geçti

Zor da olsa Kaymaklı
banner598
YER: Sht. Hüseyin Ruso Stadı
HAKEMLER: Mehmet Malek-Hasan Eriş-Hüseyin Özkan
K.KAYMAKLI:Hasan, Ali, Akbulut, Mehmet, Bahadır, H.Adal, Yasin, A.Coşkun (Bayram dk.86), Samuel Zokou, Musa (Hamis dk. 90), Kingsley (Tansel dk. 66)                         D.TÜRK BİRLİĞİ: Ozan, A.Sönmez, Koral, Mehmet, Believe, Salih, Emin (Ahmet dk.84), Münür, Kenan (Selim dk.81), Makusa, Aydın                               GOL: Dk.72 Yasin (penaltı) (K.Kaymaklı)

Abdullah ZAİFOĞLU 
Zirvenin ortaklarından biri olan K.Kaymaklı dün kendi sahasında pek de iyi oynamamasına rağmen çok tartışılan bir pozisyonda kazandığı penaltı golü ile rakibi D.Türk Birliğini tek golle mağlup etti.
2. dakikada Kingsley’in pasında çarpraz pozisyonda Zokou’nun şutunda top kaleci Koral’da kaldı.                                 
15. Dakikada D.T.Birliği takımından Believe’nin ceza alanı dışından vuruşunda top kaleci Hasan’ın kontrolünde dışarı gitti.                                 
39. Dakikada Musa rakip ceza alanının hemen dışında düşürüldü. Kazanılan serbest vuruşu yine Musa kullandı, fakat top barajda kaldı.          
45+1’nci dakikada A.Sönmez rakibi Yasin Kurt’a kendi yarı alanında çalım atmak isterken topu rakibine kaptırdı. Yasin’in önünde kaleye gitmek için boş bir alan vardı. Fakat Yasin kaleye gitmek yerine uzaktan vurmak isteyince topu da dışarı attı. İlk yarı golsüz sona erdi. 56. Dakikada kazanılan serbest vuruşta Yasin’in pası ile sol taraftan son çizgiye kadar inen Musa’nın kale içerisine gönderdiği topa Bahadır kafa ile vurdu defans topu uzaklaştırdı. 
72. dakikada K.Kaymaklı penaltı kazandı. Bu dakikada Musa’nın kullandığı serbest vuruşta A.Sönmez’in topu ellediği gerekçesiyle biraz da geç bir kararla hakem penaltı noktasını gösterdi. D.Türk Birliği oyuncuları ve teknik heyeti bu pozisyonda A.Coşkun’un, A.Sönmez’i arkadan ittiği için topu ellemesine neden olduğunu belirterek itirazlarını sürdürdü. İtirazlarına devam eden D.Türk Birliği Teknik adamı Caner Oshan oyun dışına gönderildi. Penaltı atışını kullanan Yasin K.Kaymaklı’yı 1-0 öne geçirdi.       
80. Dakikada Kenan sağ taraftan iyi bir orta yaptı. Makusa yakın mesafeden topu kafa ile dışarı attı.                                89. Dakikada D.T.Birliği’nden Salih sol taraftan ceza alanına girdi, vuruşunda top yan direkten dışarı gitti.                      90+2’nci dakikadaki D.T.Birliği atağında Makusa’nın vuruşunda Zokou’nun topu ellediği gerekesiyle penaltı itirazında bulundular, hakem pozisyonu devem ettirdi.        90+3’ncü dakikada A.Sönmez caza alanı içinde kaleci ile karşı karşıya kaldı vuruşunda kaleci Hasan topu ayakları ile uzaklaştırdı. 

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2014, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474