banner564

70 bin fidan dikildi

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı, sosyal sorumluluk projelerinde de çevreye yönelik katkılarının artarak devam edeceğini belirtti

70 bin fidan dikildi
banner598
Kuzey Kıbrıs Turkcell, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle yayınladığı mesajda “Sürdürülebilir çevre” odağında ilerlediğini belirtti.
“Teknolojiye yatırımda çevre dostu bir anlayışla büyüyoruz” diyen Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı, sosyal sorumluluk projelerinde de çevreye yönelik katkılarının artarak devam edeceğini belirtti.
5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, sürdürülebilir çevre bilinciyle hareket eden bireyleri ayrıca bu alanda mücadele eden tüm kurum, kuruluş ve gönüllüleri de kutladı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü İsmet Yazıcı, kuruluşundan bugüne kadar çevreye yönelik pek çok proje ve yatırım yapan Kuzey Kıbrıs Turkcell’in uluslararası standartlar konusunda da son derece duyarlı olduğuna dikkat çekti.
“Kuzey Kıbrıs ve Kuzey Kıbrıs Turkcell’le özdeşleşen deniz kaplumbağalarımızı korumaya devam edeceğiz” diyen Genel Müdür İsmet Yazıcı, bu yaz sezonunda da hem sahillerin temizlenmesi, hem de kaplumbağalara yönelik etkinliklerin yineleneceğini vurguladı.
Genel Müdür İsmet Yazıcı, Ülkemizde bugüne kadar 70 binin üzerinde fidan diktik, pek çok ormanlık alan yarattık.  Tüm yeşille ilgili, çevreyle ilgili sempozyum, panel ve yarışmalara elimizden geldiğince destek olduk, olmaya devam ediyoruz.  Yeni nesillerin bilinçlendirilmesi ve farkındalık oluşturmak amacıyla ortak olduğumuz projelere çocuklarımızla birlikte katılmayı ayrıca önemsiyoruz. Sürdürülebilir çevreye yönelik hassasiyetimizi “Let’s Do It” kampanyasına en geniş oranda katılım sağlayan kurum olarak da gösterdik” dedi.



Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2016, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473