banner564

Fashion Gone Wild

Mayıs ayı sonunda gerçekleşmesi planlanan ve birçok ünlü ismin katılacağı etkinliğin geliri sokak hayvanlarına bağışlanacak

Fashion Gone Wild
banner598
Fotoğraf Sanatçısı ve Organizatör Tan Aykol önderliğinde bir araya gelen genç dinamik bir ekip çok önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor!
Bilet satış gelirinin, KKTC’de kendi imkanları ile sokak köpek ve kedilerine barınak, gıda, sağlık vs. hizmetleri için uğraş veren bireylere aktarılacağı bu etkinliğe KKTC ve Türkiye’den bir çok ünlü isim ilk görüşmeler neticesinde “ Yeşil Işık “ yaktı. 
Aralarında Kıbrıslı ünlü modacı Ali K. Yahi, organizatör Vedat Esenboğa, başarılı radyo programcısı Uygar Yeşilada, ünlü dans sanatçısı Yeşim Kumral, tiyatro ve dizi oyuncusu Tuncay Çağıl, başarılı müzisyen Fikri Karayel, opera sanatçısı Vasfiye Çakırtaş, sahnelerin sevilen ismi Demet Gencelli, ünlü manken Serhat Kaynarpınar gibi birçok ünlü bu önemli sosyal yardım projesine olumlu yanıt verdi.

Vahşi doğayı podyuma taşıyoruz! 
Fashion Gone Wild, sloganıyla gerçekleştirilecek defilede anlaşmalı tekstil firmalarının ilkbahar-yaz koleksiyonları, benzeri yapılmamış çarpıcı bir podyum tasarımı ve koreografi eşliğinde yine anlaşmalı ünlü bir otelin desteğiyle konukların beğenisine sunulacak. Etkinliğin arka planında tasarım öğrencilerinden oluşan bir ekip “ Bodypainting – Vücut boyama “ çalışmaları ile Vahşi Doğa’nın renk ve dokularını mankenler üzerinde canlandıracaklar. 
Etkinliğin Mayıs ayı sonlarına doğru gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474