banner564

“Gitti bizim kız”

Rüya gibi bir törenle mutluluklarını perçinleyen Münevver ile Ergün’ün düğününde, gelinin arkadaşlarının ellerinde tuttuğu ‘sözler’ herkesi gülümsetti

“Gitti bizim kız”
banner598
Hüseyin ABRAŞ
Fatma ve Hakkı Kaya çiftinin güzeller güzeli kızları, Şht. İlker Karter İlkokulu Öğretmenlerinden Münevver ile  Ayşe ve Vefet Kayacan çiftinin yakışıklı oğulları, Büyükkonuk İlkokulun İlkokulu Öğretmenlerinden Ergün, geçtiğimiz akşam The Elysium Park’ta gerçekleşen görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdiler. 

Limuzin’le geldiler
Düğün salonuna şık bir limuzinle  gelen genç çift, ardından dans pistine geçerek gecenin ilk dansını yaptılar. Şıklıklarıyla göz dolduran çift,  konukların gözlerini kamaştırdı. Kız tarafının tuttuğu “Gitti bizim Kız, Münevvercik evleniyor, Darısı başımıza” gibi sözlerin yazdığı pankartlar ise geceye ayrı bir renk  kattı. Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede, Münevver ve Ergün çiftini yalnız bırakmanyan yakın akrabaları, dostları ve çalışma arkadaşları da genç çiftin mutluluklarına ortak oldular.  Dans pistinin bir an olsun boşalmığıdı gecede, genç çift ve davetliler, doyasıya dans edip eğlenerek bu mutlu günü kutladılar. Münevver ve Ergün çiftinin düğünden sonra balayı tatili için Antalya’yı tercih ettikleri öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2014, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474