banner564

Kimsesiz çocuklar kimsesiz değildir

Merit Crystal Cove Hotel'den toplumsal bir projeye daha destek geldi

Kimsesiz çocuklar kimsesiz değildir
banner598
Saim YILMAZ
Merit Crystal Cove Hotel, sosyal sorumluluk projelerini desteklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Girne Rehabilitasyon Merkezi'nin çay partisi için sponsor olan Merit Crystal Cove Hotel, bu hafta da bir başka sosyal sorumluluk projesini desteklemek üzere kolları sıvadı. 
Merit Crystal Cove Hotel Yönetimi, biyolojik ailelerini kaybetmiş veya ailelerinden ayrılmak zorunda kalmış 40 SOS çocuğunu, bugün Merit Grubu çatısı altında yer alan Mare Monte Plajında ağırlayarak kimsesiz çocukların kimsesiz olmadığına dikkat çekti. 
Merit Crystal Cove Hotel Genel Müdürü Ercan Turhan, kutsal emanetlerimiz olan çocuklarımıza ve geleceğimize sahip çıkmak için Merit Crystal Cove Hotel adına, her zaman sosyal sorumluluk projelerini desteklemeye hazır olduklarını ve bu projeler içinde yer almaya devam edeceklerini, toplumsal konulara olan duyarlı yaklaşımlarıyla bir kez daha göstermiş oldu. 

Gönüllerince eğlendiler…
SOS Çocukköyü Derneği'nin 11 ay süren eğitim döneminin son günü olan 29 Temmuz Cuma günü, 4-6 yaş arası hem kreş hem de anaokulu öğrencisi, öğretmenleri ve aileleri, sabah saatlerinde geldikleri Mare Monte plajında denizin, güneşin ve kumun tadını çıkararak yaz tatiline merhaba dediler. Merit Yönetiminden Genel Müdür Yardımcısı Haluk Erim ve Halkla İlişkiler Müdürü Eda Burç'un da eğlencelerine ortak olduğu çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Merit Crystal Cove Hotel personeli tarafından çocuklara, soğuk sandviç, meyve ve içecek servisi de yapıldı. Eğitimin son gününü uğurlamaya, yaz tatilinin ise ilk gününe adım atmaya saatler kala çocuklar doyasıya eğlendiler. 

Yaz tatili ikinci tur etkinliği yine Merit'te...
Merit Crystal Cove Hotel, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da SOS Çocukköyü Derneği'nin yanında olmaya devam etti. Merit Hotel yetkilileri, bu tür etkinliklere verecekleri desteğin devam edeceğini ifade ederken, gönüllerince eğlenen çocuklarla yakından ilgilenmeyi de ihmal etmediler. Merit Crystal Cove Hotel, çocukların yüzünden gülümsemenin eksik olmaması için desteklediği bu ilk etkinliğin ardından 11 Ağustos Perşembe günü, ilk ve ortaokul olmak üzere toplam 80 SOS öğrencisini daha ikinci tur yaz tatili etkinliklerinde Mare Monte Plajında ağırlayacak.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2016, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473