banner564

Ozan Özgenler, çocuklara balık ve deniz konseptiyle betimlemeler yaptı

Masal anlattı

Ozan Özgenler, çocuklara balık ve deniz konseptiyle betimlemeler yaptı
banner598

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü tarafından organize edilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Algım Özel Eğitim öğrencileriyle birlikte yeni yıl takvim çalışması yapıldı.
YDÜ’den verilen bilgiye göre, Algım Özel Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen projenin ilk basamağında sanat terapisti ve ressam Ozan Özgenler, çocuklara balık ve deniz konseptiyle betimlemeler yapıp, hikayeler anlatarak, müzik eşliğinde eğlenceli bir ortamda çizimleri yönetti.
Özgenler, bu etkinliğin kendileri için bir ilk olduğunu belirterek, farklı ve özel bir çalışma olduğunu vurguladı. Özel gereksinimli çocukların çok yaratıcı ve başarılı olduklarını dile getirdi.
Yakın Doğu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü son sınıf öğrencisi Burçin Acar Ersoy'un yürüttüğü projenin ikinci basamağında ise, sanat terapisinde çizilen resimlerden 2019 takvimi oluşturuldu. Ayrıca çocukların çizdiği resimler Engelliler Haftası dolayısıyla 3 Aralık'ta gerçekleştirilen 3. Görsel Sanatlar Sergisi'nde sergilendi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474