banner564

‘Aşığım’diyor

Eski sevgilisini sokak ortasında zorla arabaya bindirerek ormanlık alana götüren ve barışmak için baskı kullanmakla suçlanan Harun Avşar ile arkadaşları kısa sürede yakalandı

‘Aşığım’diyor
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da arkadaşlarını da yanına alan Harun Avşar, barışmak istediği eski sevgilisini zorla kaçırmak suçlaması ile dün mahkemeye çıkarıldı.
Genç kadını sokak ortasında zorla arabaya bindiren ve Ötüken kavşağı karşısında bulunan ormanlık alana götüren Harun Avşar’ın burada eski sevgilisine kendisini affetmesi için baskı yaptığı iddia edildi.
Genç kadını daha sonra mahallesine geri bırakan Avşar, genç kadının polise şikayeti üzerine tutuklandı. Olay esnasında Avşar’a yardım ettikleri öne sürülen Raif Zaddaroğlulları, Yasin Zaddaroğulları ve Erhan Karakılıç’ta polis tarafından gözaltına alınarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Yol ortasında alıkoydular
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Ersoy Saydağ, zanlılar Harun Avşar, Raif Zaddaroğulları, Yasin Zaddaroğulları ve Erhan Karakılıç’ın, 24 Kasım 2916 tarihinde saat 19.15’te, Gazimağusa’da zanlı 1 Harun Avşar’ın eski sevgilisi F. K. isimli kadının yolunu kestiklerini aktardı.
Avşar’ın adı edilen kadının ağzını kapatarak zorla araç içerisine koymasının ardından, zanlı 2 Raif Zaddaroğulları’nın kullanımındaki aracı ile Ötüken kavşağı karşısındaki ormanlık alana götürdüklerini söyledi. 

“Tekrar benimle olacaksın…”
Zanlı 1 Harun Avşar’ın, genç kadına tekrar benimle olacaksın dediğini ve genç kadına baskı yaptığını anlatan Saydağ, zanlıların genç kadını aldıkları yere bıraktıklarını ve kadının polise şikayeti üzerine zanlıların tutuklandığını söyledi.
Zanlılar hakkındaki soruşturmanın henüz yeni başladığını belirten Saydağ, mahkemeden 3 gün tutukluluk süresi talep etti. 
Zanlıların avukatı Batur Sağlamer adam kaçırma olayının yaşanmadığını iddia etti. Huzurundaki şahadet ve zanlı avukatının beyanlarını değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı il zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2016, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473