banner564

Öncelik Ali Oraloğlu’nun

Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü, devre arasına kadar yardımcı antrenörler ile yola devam edeceğini açıkladı

Öncelik Ali Oraloğlu’nun
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu’nun kulüpten bir süre izin istemesi üzerine bir değerlendirme yapan Mağusa Türk Gücü yönetimi, devre arasına kadar yardımcı antrenörlerle yola devam etme kararı aldı. Devre arasının ardından ise Ali Oraloğlu’nun takıma dönmek istemesi halinde önceliğin kendisine tanınacağı bildirildi.
Mağusa Türk Gücü Kulüp binasına basına açıklama yapan başkan Şükrü Şemmedi, Ali Oraloğlu’nun yılların birikimi olan bazı sorunlardan dolayı kendilerinden izin istediğini kendilerinin de gerekli izni verdiklerini söyledi. 

Para konusu yıllardır konuşulmadı
Ali Oraoğlu’nun yıllardır para konusunu bile konuşmadan takımın başarısı için çalışan vefalı bir teknik direktör olduğunu ve kendisine minnettar olduklarını belirten Şemmedi, bu yüzden Ali Oraloğlu’na öncelik tanıyacaklarını ve önümüzdeki 6 hafta boyunca yardımcı antrenörlerle yola devam edeceklerini ve alınacak sonuçlar ne olursa olsun, devre bitiminden sonra Ali Oraloğlu’nun dönmek istemesi halinde önceliğin kendisine verileceğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2016, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474