banner564

Bitmeyen eğlence

Eğlencenin yeni adresi Maxim Royal, mükemmel bir organizasyon ile açılış gecesinde 700 kişiyi ağırladı

Bitmeyen eğlence
banner598
Saim YILMAZ

Maxim Royal eğlence kültürüne yeni bir soluk getiriyor. Yaklaşık 700 kişilik vip misafirlerini ağırlayan Maxim Royal sahnesi fasıllar eşliğinde açıldı.
İstanbul gazino dönemini yansıtan konsepti ile konuklarını eğlencenin doruğuna taşımayı başaran mekanda, masalar arasında gezen çiçekçi kız klişesi de unutulmamıştı. Fasıl programının ardından Merit Royal Hotel Genel Müdürü Gerhard Stutzve Maxim Royal Genel Müdürü Arda Çancıoğlu yapmış oldukları konuşmalarda hem bu işin mimarı olan Murat Tibuk'a hem de yalnız bırakmayan konuklara teşekkürlerini sundular. 
Sonrasında ise, muhteşem bir davul şov konukları mest etmeye yetti. Nefes kesen organizasyonda eğlenceye bir dakika bile ara verilmedi. 

Ünlü komedyen eğlendirdi...

Ünlü komedyen Fehmi Dalsaldı, Azize taklidi ile misafirler arasında dolaşarak bol bol onlarla şakalaştı ve sataşmadan da duramadı. Yapmış olduğu Ajda Pekkan, Oya Aydoğan, Gönül Yazar taklitleriyle de büyük alkış topladı. 

Nil Karataş hem kemanı hem sesiyle mest etti

İlerleyen saatlerde eğlencenin akışını hızlandırmak için, İstanbul sahnelerinin aranan ismi Nil Karataş sahneyi devraldı ve hareketli şarkılarla konukları coşturdu. Konuklar arasında bulunan Kıbrıslı oyuncu İnci Pars ile 2016 sezonunda İşte Benim Stilim yarışmasında rakip olacaklarını söyleyerek; "Tarz mıyım kız İnci? Eleştir beni hadi" diyerek esprili bir şekilde arkadaşına takılmayı ihmal etmedi. Sanatçı için gece boyunca şampanyalar patlatıldı. Ünlü Dj Volga Tamöz de Maxim Royal açılışında,  konuklar arasındaydı. Nil Karataş, ilerleyen saatlerde konuklara keman solo ile "Ah İstanbul" şarkısını çaldı ve "İki işi bir arada yapamadığım için söyleme sırası sizde" diyerek konukların eşliğinde programına devam etti. Tükeneceğiz şarkısıyla sahneye veda eden sanatçının ardından Özhan Jan "Tanrı İstemezse" şarkısıyla soluksuz bir şekilde sahnedeki yerini aldı.

Ve Özhan Jan sahnede

Özhan Jan zebra desenli kostümü ile hemen dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Merit Royal ailesine ve Maxim Royal ailesine teşekkürleri ile açılışını yapan sanatçı, son zamanların popüler şarkılarıyla konukları yerinde oturtmadı. "Kıbrıs'ın sultanı olmaya geldim ama alkışlarınızı pek duyamıyorum. 20 yıllık sanat hayatımda ilk defa Kıbrıs'ta sahne alıyorum ama ilk defa gelmiyorum. Çok güzel anılarım var burada. İki günde de çok anı biriktirdim" diyerek gümbür gümbür şarkılarla programına devam etti. Demet Akalın'a vermiş olduğu kendi bestesi olan "Denizde Dalga Günaydın Abla" şarkısını konuklarla birlikte büyük bir keyifle söyledi. 
   Özhan Jan sahnesinin sonlarına doğru, ünlü komedyen Fehmi Dalsaldı, Bülent Ersoy taklidi ile yeniden sahnedeydi. "Maazallah" şarkısıyla yer yerinden oynadı. Birlikte yaptıkları eğlenceli atışmalar ve muhteşem düetler ardı ardına geldi ve atışmalar konukları gülmekten kırıp geçirdi. 

Damar şarkıları zamanı

Merve Özbey'e vermiş olduğu "Usta" bestesinde yer yerinden oynadı ve konukların eşliği ile program daha da renklendi. Damar şarkılarla birlikte programını sonlandıran sanatçı, haftaya buluşma dilekleriyle sahneden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2015, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474