banner564

Darısı Lefkoşa’nın başına

Gazimağusa’da Avrupa standartlarında inşa edilen Perşembe Pazarında ilk satışlarını gerçekleştiren esnaf memnuniyetini belirterek bir de dilekte bulundu

Darısı Lefkoşa’nın başına
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da açılışı geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan Perşembe pazarı dün resmen ilk müşterilerini ağırladı.
Tesisin faaliyete girdiği ilk gün halk Perşembe Pazarına akın ederken, pazarcılar da yeni tesislerinde ilk satışlarını yapmanın mutluluğunu yaşadı. Tesisten çok memnun olduklarını ve Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter başta olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerini ilettiklerini belirten esnaf, “Darısı Lefkoşa’nın başına” şeklinde konuştu. Kuzey Kıbrıs Açık Pazarcılar Birliği Başkanı Yenal Garabli ise KKTC sınırlarını bile aşar durumda olan modern tesisin tamamlanmasına emeği geçen başta Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter olmak üzere herkese teşekkür ettiklerini belirtti. 

Garabli: Müthiş bir proje
Diyalog muhabirine görüşlerini aktaran Kuzey Kıbrıs Açık Pazarcılar Birliği Başkanı Yenal Garabli, başta Gazimağusa Belediye Başkanı ve tüm personeline, KKTC sınırlarını aşar derecede olan müthiş ve olağanüstü projeye imza atarak bitirdikleri için teşekkür ettiklerini söyledi.  Gazimağusa’ya ve halka yakışır, halkın yağmur çamur demeden gidip alışveriş yapabileceği bir ortama kavuşturduğu için pazarcılar olarak oldukça memnun olduklarını belirten Garabli, bazı yerleşim hataları olsada, en kısa zamanda belediye başkanının bu ufak problemleri de çözeceğine olan inancını dile getirdi. 

Pazarcılar ne dedi?

Hüseyin Mavideniz: Sayın belediye başkanımıza, bu halka böyle güzel bir tesisi kaandırdığı için çok teşekkür ediyoruz, bir ilke imza atmıştır. İnşallah bundan sonra da daha güzel şeyler yaparak, daha başarılı işlere de imza atar, darısı Lefkoşa’nın da başına.

Sultan Göçer: KKTC’nin en modern, hatta Türkiye’nin de sayılı Pazar yerleri arasına giren tesisimiz için emeği geçen herkese ve belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz, diğer ilçelerinde örnek almasını temenni ediyoruz.

Erkan Gök: Geri kalmış KKTC’de, böylesine çağdaş ve modern bir tesisi saygıdeğer halkımıza sunduğu için başta belediye başkanı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Diğer ilçelerde de böyle güzel Pazar yerleri görmeyi de arzu ediyoruz.

Kazım Tebelleş: Yıllardır yağmur, çamurda iş yapıyorduk, emeği geçen herkesten allah razı olsun, çoktan yapılması gereken böyle bir tesisi yaptığı için sayın Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyoruz.

Mehmet Aktaş: Belediye başkanımıza, personeline ve emeği geçen herkese böyle güzel tesisi bizlere ve Gazimağusa halkına kazandırdığı için çok teşekkür ediyoruz, diğer ilçelerin de örnek almasını diliyoruz.

Arif Arık: Ürettiğim malı böyle nezih ve güzel bir ortamda satmaktan son derece memnunum, başkanımız ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2017, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474