banner564

Mücadele ivme kazanacak

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Medya Örgütleri arasında mutabakat imzalandı

Mücadele ivme kazanacak
banner598
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve medya örgütleri arasında “Uyuşturucu ile Mücadele Konusunda Medya Mutabakatı” imzalandı.
Medyanın, uyuşturucu ve madde bağımlılığı konularındaki haberlerine ışık tutmak ve yol göstermek amacıyla hazırlanan mutabakata, Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, Medya Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Süleyman İrvan, Yayın Yüksek Kurulu Başkanı İlkay Diren, Basın Konseyi Başkanı Doç. Dr. Şule Aker, Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği Başkanı İzzet Volkan ve Kıbrıs Türk Gazeteciler Cemiyeti İkinci Başkanı Ali Hançerli imza koydu. Başbakanlık toplantı salonunda yer alan imza törenine Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da katıldı.
Yorgancıoğlu mutabakatın imza töreninde yaptığı konuşmada, ülkede giderek artış gösteren uyuşturucu konusuna karşı komisyonla işbirliği yapan medya örgütlerine teşekkür ederek, bu konuda basına önemli görevler düştüğünü kaydetti. 

Bu akşam konferans var
Bu arada, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu KKTC Alevi Kültür Merkezi ile “Hep Birlikte Uyuşturucuyla Mücadeleye Kararlıyız” sloganı altında bir konferans organize etti.
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Gönyeli Belediyesi Konferans Salonu’nda bu akşam saat 19.00’da düzenlenecek olan konferansa konuşmacı olarak Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, Milli Eğitim Bakanlığı PDR ve Eğitim Denetmeni ve Akademisyen Dr. Asuman Bolkan, Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkan Yardımcısı Sosyal Hizmetler Dairesi Lefkoşa Şube Amiri Yeşim Gürçınar ve Uyuşturucu Sigara ve Alkolle Mücadele Derneği Başkanı Ayşe Gökyiğit katılacak. Açıklamada, konferansa ilgi duyan tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2015, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474