banner564

Sevgililer Günü’nde hücrede kalacaklar

Narkotiği görünce panik yapan ve tasarruflarında 6 gram uyuşturucu bulunan 18 yaşındaki Tuğba ile Melissa tutuklandı

Sevgililer Günü’nde  hücrede kalacaklar
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki gün Narkotik Şube ekipleri tarafından şüpheli görülen 18 yaşındaki zanlılar Tuğba Tiken ile Melissa Şen’in tasarruflarında toplam 6 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirildi. 
Operasyon sırasında Narkotik polislerini karşısında gören Tuğba Tiken bir anda neye uğradığını şaşırarak cebindeki 3 gram ağırlığındaki uyuşturucuyu yol içerisine fırlattı. Polis tarafından gözaltına alınan zanlılar dün tutukluluk istemi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, 12 Şubat 2017 tarihinde, Gazimağusa’da şüpheli görülen mahkeme huzurundaki zanlılar Tuğba Tiken ile Melissa Şen’in üzerlerini  aramak istedikleri sırada zanlı 1 Tuğba Tiken’in, giymekte olduğu siyah deri ceketin sağ cebinde bulunan beyaz kağıda sarılı 3 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu maddeyi çıkararak yere fırlattığını söyledi. 

Polise konuşmadılar, mahkemede kabul ettiler
Zanlı 2 Melissa Şen’in yeşil ceketinin sağ cebinde de 2 ayrı kağıt içerisine sarılmış halde 3 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini anlatan Kavaz, uyuşturucu olduğuna inanılan maddelere emare olarak el koyduklarını söyledi.
Zanlıların polise ifade vermediklerini ve suçlarını kabul etmediklerini belirten Kavaz, tahkikatın henüz yeni başladığını ve emare olarak alınan uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin Devlet Kimya Laboratuvarı’nda inceleneceğini ifade ederek, soruşturma maksatlı zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Mahkemede söz alan zanlılar, uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin kendilerine ait olduğunu kabul ederek suçlarını itiraf ettiler.
Huzurundaki şahadet ve zanlıların beyanlarını değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanal sağlamak amacı ile zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2017, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474