banner564

Anadan doğma Beşiktaşlı

Hakan Altun, Merit Crystal Cove Otel’de 2015 yılının son konserine muhteşem bir gala ile noktayı koydu

Anadan doğma Beşiktaşlı
banner598
Saim YILMAZ
Merit Crystal Bodrum Bar Geceleri, Hakan Altun konser serisinin sonuncusu önceki akşam muhteşem bir gala ile gerçekleşti. Hakan Altun’dan önce konukları, sanatçının vokalisti muhteşem ses “Funda Gürses” eğlenceye hazırladı. Eğlence hayatının vazgeçilmez ismi, sahnesini “Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum” şarkısı ile açtı. Çok şık lacivert bir takım elbise ile yine karizmatik bir duruşla sahnedeydi. 
Sahnesini ilk defa izleyenler için; “İlk defa gelenler varsa aramıza hoşgeldiniz diyelim. Hiç pişman olmayacaksınız, ayıptır söylemesi bağımlılık yaparım…” diyerek gece boyunca bol bol konuklarına takıldı. Ekibi için istediği alkışın ardından, “En büyük alkışı da Merit’in kapısından mutfağına kadar emeği geçen bütün emekçiler için istiyorum” sözleriyle teşekkürlerini sundu.  
Hakan Altun konserinin izleyici sayısı 600 kişiyi buldu ve tabir-i caizse tam bir izdiham yaşandı. Sanatçıyı izlemeye gelenler arasında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da vardı. Sanatçı aynı zamanda üyesi de olduğu camianın başkanını konuklar arasında görünce; “Dünya âlem bilir benim anadan doğma  Beşiktaşlı olduğumu, üyesi olduğum camianın hayatımda tanıdığım en dürüst en doğru adamlardan biri olan sevgili Fikret Orman başkanıma hoşgeldin demek istiyorum” diyerek Fikret Ormanı da ayrıca selamladı.
Hayatınızda Hiç Eğlenmediğiniz Kadar Çok Eğlendireceğim…
“İlk defa izleyeme gelenlerin şöyle bir ön yargısı oluyor; bunalım tipli bir adam sahneye çıktı, bu gece bizi mahvedecek… Böyle düşünenler varsa, bir buçuk saat boyunca hayatınızda hiç eğlenmediğiniz kadar sizi eğlendireceğime söz veriyorum arkadaşlar” diyerek 17-18 yıl önce insanlar eğlensin diye bestelediği “Bu Gece Eğlenelim Sabaha Kadar” şarkısına giriş yaparak tüm hayranlarını ayağa kaldırmayı başardı ve “oynamayan evde kalsın” diyerek kendi de hayranlarıyla birlikte oynamaya başladı.   
Hakan Altun, o gece hasta olmasına rağmen keyfi oldukça yerindeydi. Grip olduğunu ancak bunun eğlenceye bir engel olmadığını vurgulayarak, gümbür gümbür şarkılarla hem oynadı, hem oynattı, hem de şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Sanatçı için hayranları ardı ardına şampanyalar patlattı. Sahneden evlilik yıldönümleri ve doğum günlerini kutlamayı da ihmal etmedi.  
Yalnız Olanlar Emniyet Kemerlerini Bağlasın…
 Sahnesinin slow performanslar bölümünde, yalnızlar için “sıkıntılı şarkılar” diye tabir ettiği parçalarıyla, tam anlamıyla konukları can evinden vurdu. Yanında eşleri, sevgilileri, nişanlı olanları dansa davet ederek onları hem haraketli şarkılarında hem de slow şarkılarında bir an olsun yerlerine oturtmadı. 
Ve Tanrı Erkeği Yarattı…
Bayan ve erkek hayranları arasında yaptığı mini yarışmada, erkeklerin sesi daha gür çıkınca “Ve Tanrı erkeği yarattı…” diyerek çekişmeye son noktayı koydu.
Bol bol askerlik anılarından ve bestelerini yaparken yaşadığı anılardan bahsetti şarkı aralarında. Sanatçı, en büyük değerin insanın ailesinin olduğunu ve herkesin gelip geçici, ailenin ise yıkılmaz bir mihenk taşı olduğu mesajını verdi satır aralarında.  
19 Aralık’ta eğlence kültürüne yepyeni bir bakış açısı getirecek olan Maxim Royal’in muhteşem açılışından da bahseden sanatçı, mutlaka görülmesi gereken bir mekân olduğunu ve Kıbrıs’ta eğlencenin nabzını tutacağı düşüncesini de dile getirmeden edemedi. Maxim Royal’in solisti Özhan Jan da sanatçıyı dinlemeye gelenler arasındaydı.  
Hayranlarından gelen istek şarkıları da geri çevirmeyen Hakan Altun, ardı arkası kesilmeyen fotoğraf çekinme isteklerine de çözümü tüm hayranlarını kulise davet ederek buldu ve kulis önündeki izdiham gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.  

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2015, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473