banner564

Çılgın parti

DJ David Şaboy, dünyada ve Türkiye'de estirdiği fırtınayı Medusa Club'a taşıdı

Çılgın parti
banner598
Saim YILMAZ
Yerli ve yabancı misafirlerin özellikle yaz aylarında akın ettiği Kıbrıs'ta eğlence ve gece hayatı hız kesmeden devam ediyor. Gündüzleri Akdeniz'in kızgın kumlarının ve denizin, akşamları ise özellikle hafta sonları çılgın partiler ile eğlencenin tadını çıkaran yerli ve yabancı turistler için geçen hafta sonu Merit Club Medusa'da farklı bir gece yaşandı. 
Radyo programları ile başladığı profesyonel müzik yolculuğuna, İzzet Çapa ile yollarının kesişmesi sonucu ünlü kulüplerde dj performansı sergileyerek devam eden David Şaboy, Türkiye ve dünya turnelerinde sergilediği muhteşem performansını, Merit Crystal Cove Hotel'in denizin ortasındaki incisi Club Medusa'ya taşıdı. 
David Şaboy'un öncesinde misafirleri geceye hazırlayan isim ise, adaya yakın gelecekte adını yazdırmaya hazırlanan Dj Alper oldu. Dj Alper'in konuklar için özel olarak hazırlamış olduğu yerli ve yabancı repertuvarla gecede eğlenmeyen kalmadı. 

Kendi mix'leri ile göz doldurdu...
Ünlü sanatçıların şarkılarına yapmış olduğu remixlerle müzik dünyasındaki kariyerini de sağlamlaştıran ünlü Dj David Şaboy, gecede mixleri kendisine ait olan birçok şarkıya da yer verdi. Teoman, Merve Özbey, Demet Akalın, Gülşen, Ajda Pekkan, Hande Yener gibi ünlülerin David Şaboy imzalı şarkıları gecede en çok istek alan ve çalınan şarkılar oldu.

Farklı setlerle benzersiz eğlence...
Dj David Şaboy, kendine özgü benzersiz setlerle Kıbrıslı konuklara ve tatilcilere  farklı bir eğlence yaşattı. Konukların bir an olsun yerlerinde oturmamalarının vermiş olduğu mutluluk ünlü Dj'in gözlerinden okunuyordu. Karşısında coşkulu bir kalabalık gören Şaboy'un dj kabinindeki bir birinden ilginç dansları eşliğinde sergilediği harikulade performansla hem kendisinin hem de konukların eğlendiği görüldü. Dünya listelerini alt üst eden, son zamanlara damga vurmuş hitlere de yer veren ünlü Dj, konukların nabzına göre şerbet vermeyi de ihmal etmedi. İki saatten fazla dj kabininde kalan Şaboy'un ardından Dj Alper'in performansı, eğlenceyi kaldığı yerden sabahın ilk ışıklarına kadar taşıdı.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2016, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474