banner564

Kıbrıs’ı çok seviyor

Kaçak yaşadığı için ülkeden sınır dışı edilen Cesim Akbay, kardeşinin kimliği ile Ercan’dan tekrar giriş yaparak Lefkoşa’da 5 gün dolaştı

Kıbrıs’ı çok seviyor
banner598
Kaçak yaşadığı tespit edilerek ülkeden sınır dışı edilen Cesim Akbay, Türkiye’deki kardeşinin kimliği ile tekrar Kuzey Kıbrıs’a giriş yaptı. Ercan Havalimanı’ndan sorunsuz bir şekilde ülkeye giriş yapan Cesim Akbay, 5 gün dolaştıktan sonra polis tarafından fark edilerek gözaltına alındı.
Zanlı dün de tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada, 24 Haziran tarihinde vize borcundan dolayı sınır dışı edilen zanlının 5 Temmuz tarihinde kardeşine ait kimlik kartı ile ülkeye giriş yaptığını kaydeden polis, zanlının önceki gün tespit edilerek gözaltına alındığını söyledi. Polis, zanlı hakkında, “Başkasının kimliğine bürünme, sahtekârlıkla kayıt temini” suçlarından soruşturma başlatıldığını ifade etti. Polis, zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiğini alınması gereken ifadeler ve incelenmesi gereken emareler olduğunu belirterek zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi. Öte yandan zanlının, Kuzey Kıbrıs’ı çok sevdiği ve burada arkadaşları olduğu için böyle bir yola başvurduğunu söylediği iddia edildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2016, 09:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Damla akbay
Damla akbay - 3 yıl Önce

Babamın arkasındayım.....

Esma akbay
Esma akbay - 1 yıl Önce

Aslan babam

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474