banner564

Elektrikçiler eğlendi

KTEMB 2017 yeni yıl balosu gerçekleştirildi

Elektrikçiler eğlendi
banner598
Kıbrıs Türk Elektrik Müteahhitleri Birliği (KTEMB) 2017 yeni yıl balosu gerçekleştirildi. Birlik üyelerinin ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği geceye yapılan davet üzerine ayrıca Türkiye Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Güney Kıbrıs ve Yunanistan Elektrik Müteahhitleri Birliği Başkanları, yöneticileri ve ailelerinden oluşan kalabalık bir gurup da misafir olarak katıldı.
Balo açılışında konuşan KTEMB Başkanı Mehmet Nasiboğlu Birlik üyelerinin yeni yılını kutladı. 2017 yılının yurtta ve dünyada iyi bir yıl olmasını diledi ve “Kıbrıs’ta her iki taraf için adil ve kalıcı bir barışı destekliyoruz” dedi.
KTEMB Başkanının konuşmasının ardından sırasıyla Türkiye Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği adına Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Nuri İşlek, Güney Kıbrıs Elektrik Müteahhitleri Birliği Başkanı George Kyriacou ve Yunanistan Elektrik Müteahhitleri Birliği Başkanı Manoulis Kafkalas da  kısa birer konuşma yaptı. 
Açılış ve konuşmaların ardından elektrik müteahhitliği mesleğinde 25 yıl ve üzerinde emek vermiş olan Birlik üyelerine teşekkür ve anı plaketleri takdim edildi. Gecede ayrıca çeşitli hediyelerin dağıtıldığı hediye çekilişleri yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2017, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473