banner564

Geleceğin mucitleri ödüllerini aldı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) tarafından “Bir Fikir Dünyayı Değiştir” sloganı ile gerçekleştirilen “3’üncü Yaratıcı Fikirler “ yarışmasında zorlu bir finalin ardından en iyi projeler seçildi.

Geleceğin mucitleri ödüllerini aldı
banner598
Jürinin değerlendirmede zorlandığı projeler arasından 1’inciliği “Gold Eye” projesi ile Serdar Zeybek, 2’inciliği “Engelsiz Gözlük” projesi ile Abdurrahman Korucu,  Mahmut Yazıcı ve Mevlüt  Solu kazanırken 3’üncülüğü ise “Uzaktan Kumandalı Elektrik Süpürgesi “ projesi ile Furkan Şafak Baş kazandı. Dereceye girenlere plaketlerini ve ödüllerini sırasıyla; 1’inciye GAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sadık Ülker, , 2’nciye Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Cemile Esenyel, 3’üncüye ise GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar takdim etti.
GAÜ.3. Yaratıcı Fikirler Yarışması birincisi İzmir Özel Fatih Kolejinden “Yüksek Enerji Kapasiteli Prizmatik Çinko-Nikel Pil” projesiyle İrfan Güven Çömezoğlu ve Oğul Yazıcıoğlu olurken yarışmacılara ödüerini, GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi takdim etti. 

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474