banner564

Merit Royal'den bir peri kızı geçti

Ziynet Sali, söylediği Türkçe ve Rumca şarkılarla yine muhteşem bir konsere imza attı

Merit Royal'den  bir peri kızı geçti
banner598
Saim YILMAZ
Ziynet Sali konseri, muhteşem bir ney ve ud solo ile başladı. Sanatçı, kırmızı derin yırtmaçlı uzun elbisesinin içinden göz alan kırmızı pullarla süslenmiş minisinin bantlarla boynunu saran ve aynı zamanda derin göğüs dekoltesine sahip elbisesi ve bukleli saçları ile öncelikle gözlere hitap etti.
Misafirleri ilk bakışta mest etmeyi başaran, "Çeyrek Gönül" şarkısıyla sahneye duygusal bir giriş yapan Ziynet Sali, "Sanki evime gelmişim de eşim, dostum beni karşılamış gibi hissediyorum. Çok güzel bir gece diliyorum hepinize. Hoşgeldiniz" diyerek programına başladı. 
"Kalpler çeyrek kalmasın ama yataklar dağınık kalabilir" diyerek son albümünden "Dağınık Yatak" şarkısı ve sonrasında da albüm şarkılarıyla programına devam etti. 
Akdeniz enerjisi ile coşmaya hazır mısınız?" diyerek Rumca şarkılarla salonu coşturmaya başlayan ünlü şarkıcı, hareketli şarkılarını göbek şovuyla da süsledi.

“Aşk her dilde yürekleri dağlar...”
Duygusal şarkıları ile sahnede bir peri kızı gibi görünen ünlü şarkıcı, aşk şarkıları boyunca herkesin yanındakinin kıymetini bilmesini, birbirine seni seviyorum demesini ve sıkı sıkı sarılmasını istedi. Şarkılarının bir kısmını Türkçe diğer kısmını ise Rumca söyleyerek, aşkın her dilde yürekleri dağladığını bir kez daha göstermiş oldu. 

Muhteşem dans şov ile Ziynet Sali...
Hayranlarıyla sık sık sahneden sohbet eden Ziynet Sali, Gaziantep'ten gelen misafirleri için jest yaparak "Antep'in Hamamları" şarkısını söyledi. Sonrasında 90'ların hit olmuş şarkılarını ardı ardına sıraladı. Hareketli şarkılarını muhteşem görsel dans şovlarıyla süsleyen sanatçının sahnesi görülmeye değerdi doğrusu. 

“Prensesler gibi ağırlandım...”
Sanatçının hareketli şarkılarında hayranları bir an olsun yerinde oturmadı. Sanatçıya Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar ve Merit Royal Casino Genel Müdürü Muhammet Yılmaz adına çicek takdim edildi ve sanatçı da prensesler gibi ağırlandım dediği Merit Grubuna teşekkür ederek, "İntizar" şarkısıyla sahnesine devam etti. 

“Kalbimizin ışığı yeter...”
Doğum günü olanların özellikle isimlerini isteyerek tek tek doğum günlerini kutlayan sanatçı, onlar için özel bir doğum günü şarkısı söylemeyi de ihmal etmedi. Gece boyunca istenen "Ah İstanbul" şarkısını söylerken "bütün ışıkları kapatın, kalbimizin ışığı yeter bu gece" diyerek şarkısını, muhteşem bir romantik ambiansta söyledi. 
Ziynet Sali, sahnesinin sonlarına doğru konukların hareketliliğine kendisini kaptırıp bomba gibi bir Kenan Doğulu şarkısı olan "Güzeller İçinden" ile yeniden Merit sahnesinde buluşmak dileğiyle hayranlarına veda etti. 

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473