banner564

Gözler Batı’da

Lefke ve Yenicami takımları hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı

Gözler Batı’da
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Lig’in beşinci haftasında Güzelyurt Zafer stadında bir araya gelecek olan Lefke ve Yenicami takımları hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı. Yenicami Teknik Direktörü Turan Altay maç öncesi yaptığı açıklamada yakaladıkları seriyi sürdürmek adına Lefke’yi mağlup etmeleri gerektiği yönünde olurken, Lefke takımının başarılı çalıştırıcısı Toygar Davulcu ise, sıkıntılı kadroları ile lider Yenicami karşısında en iyiyi yapmak için mücadele edeceklerini vurguladı.

Altay: Kaybetmek için hiçbir neden yok
Yenicami’nin tecrübeli çalıştırıcısı Turan Altay verdiği demeçte, dört hafta sonunda iyi bir seri yakaladıklarını bu seriyi ise eğer şampiyon olmak istiyorlarsa sürdürmek zorunda olduklarının altını çizdi. Sezon başından beri iyi çalışan bir takım olduklarını belirten Altay, kaybetmek için hiçbir nedenin söz konusu olmadığını vurguladı. 

Rakibin konumunu düşünmeden kendimize bakacağız
Yarın oynayacakları zorlu Lefke maçı öncesi ise Lefke takımının takımsal olarak sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini iyi bildiklerini, ancak rakibin konumunu düşünmemeleri gerektiğini ve kendi işlerine bakmak zorunda olduklarını vurguladı. Geçen hafta Bağcıl karşısında şansız günlerinde olduklarını hatırlatan Altay, bunlarla ilerleyen dönemlerde karşılaşabilecekleri hatırlatırken, ne yapacaklarının artık ilerleyen dönemde daha önemli olduğunu söyledi. Neval ve Uğur’un hafif sakatlıklarının olduğunu hatırlatan tecrübeli adam bu iki oyuncunun maç gününe hazır olacaklarını sözlerine ekledi

Davulcu: Hayal kırıklığı içerisindeyiz
Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu ise maç öncesi yaptığı açıklamada 4 hafta sonunda gelinen nokta itibariyle kadro anlamında tam bir hayal kırıklığı yaşadıklarını bu nedenle de çok üzgün olduğunu belirtti. İkinci haftadan itibaren sakat ve cezalı verdiklerini aktaran Toygar Davulcu, bu önemli maç öncesi ideal on bir ile rakip karşısına çıkamayacak olmalarından dolayı üzgün olduklarını belirtti. Oysa ideal on bir ile çıkmanın Yenicami karşısında önemli olabileceğini aktaran Davulcu, Lefke olarak kazanmaları gereken bir karşılaşma oynayacaklarını vurguladı. 

Kazanırsak zirve keyiflenecek
Kazanmaları halinde zirvenin keyifli bir noktaya geleceğini de belirten Davulcu, bu anlamda ellerinden gelenin iyisini rakipleri karşısında yapacaklarını vurguladı.  Başarılı çalıştırıcı Aykut’un 4 hafta daha aralarında olmayacağını, Kasım’ın oynamayacağı, Rahmi’nin hazır olmadığını, Kemal’ın cezalı olduğunu, Ali Özbahar’ın durumunun ise maç günü netlik kazanacağını vurguladı. Sezon öncesi ligi götürebilmeleri adına geniş bir kadroya sahip olmaları gerektiğini vurguladığını belirten Davulcu, gelinen noktada ise o dönem dile getirdiği konu ile bugün yüz yüze geldiklerini ise sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2014, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473