banner564

Projeler görüşüldü

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dinçyürek, GAÜ heyetini kabul etti

Projeler görüşüldü
banner598
Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar başkanlığındaki GAÜ heyetini kabul ederek, bakanlık ile GAÜ arasında sürdürülen projeleri görüştü. 
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Dinçyürek kabulde yaptığı konuşmada, devlette sürekliliğin esas olduğunu, bu çerçevede kendisinden önceki dönemde bakanlığın GAÜ ile birlikte yürüttüğü işbirliği çalışmalarının yeni projelerle güçlendirilerek devam etmesini arzuladıklarını kaydetti. 
Dinçyürek, üniversitenin “Sualtı Merkezi projeleri” ile “Bal Ormanı projesi” gibi çalışmalarla hem bakanlığa hem de ülkeye büyük katkılar yaptığını belirtti ve GAÜ yöneticilerine yönelik; “Üniversitelerin bilgi birikimi ve insan kaynakları potansiyelini kamu yararına en iyi şekilde kullanmak adına sizlerle işbirliği yapmamız bizlerin ödevleri arasında olmalıdır. Birlikte başaracağımız birçok yeni proje olduğuna da inanmaktayım” dedi. 
GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar da, geçmişte olduğu gibi yeni süreçte de üniversite ile bakanlık arasındaki işbirliğinin devam edeceğini kaydetti ve yeni projeleri birlikte üretmeye hazır olduklarını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2014, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474