banner564

“Massa oynamalı”

Yenicami ve ülke kulüplerine yardımları ile bilinen Abdullah Uluçhan önemli açıklamalarda bulundu

“Massa oynamalı”
banner598
Genelde ülkemiz sporuna, özelde ise Yenicami’ye yaptığı büyük katkılarla tanınan iş adamlarından Abdullah Uluçhan, son günlerde basında çıkan Massa konusu ile ilgili olarak Diyalog Spor Servisine açıklamalarda bulundu. Uluçhan, ‘’Massa kesinlikle ülkemizde oynamalı. Ülkemize gelen ender kalitede oyunculardan birisi. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ve kulübüm Yenicami bu konuda daha anlayışlı olup Küçük Kaymaklı’ya kolaylık sağlamalıdır’’ dedi.

“Massa ile 1 yıllığına anlaşmıştık”
Konu ile ilgili görüşlerini aktaran Abdullah Uluçhan, ‘’Yenicami As Başkanlığı’nı yürütürken, Massa ile 1 yıllığına anlaşmıştık. Oyuncu buraya geldiği 2011-2012 sezonunda ligde 29 golle gol kralı olmuş, kupada da takıma 6 gollük katkı yapmıştı. Daha sonra Massa, Uganda Milli Takım Teknik Direktörü tarafından milli takıma çağrılınca Yenicami’den ayrılmak zorunda kaldı ve kariyerine milli takımda devam etti. Kısacası Massa, ne Yenicami’ye ne de ülke futboluna hiçbir sıkıntı yaratmadan ülkemizden ayrıldı’’ dedi.

“Massa gelmek istiyor”
Massa’nın ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda da görüşlerini aktaran Abdullah Uluçhan, ‘’Massa ile konuştum. Ülkemize dönmek istiyor. Küçük Kaymaklı’nın kendisine ciddi teklif yaptığını bana söyledi. Massa benim yakından tanıdığım bir arkadaşım. Bu tip kaliteli oyuncular ülkemizde az görülür. Gönlüm Massa’nın Yenicami formasını giymesinden yana ancak umarım kolaylıklar sağlanır ve ülkemizde forma giyer’’ şeklinde konuştu. 

“KTFF ve Yenicami yardımcı olmalı”
Son olarak konuşan Uluçhan, ‘’Massa bu ülkeye gelmiş geçmiş en iyi golcülerden birisi. Küçük Kaymaklı’nın kendisi ile ciddi anlamda ilgilendiğini biliyorum. Ancak gördüğüm kadarı ile KTFF ve Yenicami, Küçük Kaymaklı’ya bu transferdeki en büyük engel. Umarım bu sorunlar en kısa sürede çözülür ve Massa ülkemizde yeniden futbol oynayarak, gençlerimize örnek olur’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2017, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474