banner564

Maraş çalışmalara başladı

Yeni sezonda Mehmet Göçer önderliğinde mücadele edecek olan Maraş ilk sekizi hedefliyor

Maraş çalışmalara başladı
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Birinci Lig’in Doğu temsilcisi Maraş saha çalışmalarına start verirken, takımın çalıştırıcısı Mehmet Göçer Diyalog Spor Servisine verdiği demeçte, zor geçmeye aday ligde savaşan ve ruhu ile mücadele eden bir takım olmak istediklerine dikkat çekti.

Takımın iskeletini koruyacağız
Maraş çalıştırıcısı Mehmet Göçer yaptığı değerlendirmede, geçmiş süreçte Maraş ile çalıştığını BTM serüveninde camianın içinde yer aldığını, bu nedenle şu anki mevcut kadronun birçoğunu yakından tanıdığını söyledi. Yeni sezon öncesi mevcut oyuncuların bir kısmında sorun olduğunu bunları ise yönetimle masaya yatırdıklarını, sorunlu oyuncuların ise en erken zamanda anlaşılacak düzeyde bulunduğunu aktardı. Mevcut kadroyu koruyarak takıma 2-3 takviyenin yapılması adına görüşmelerin tamamlandığını söyleyen Mehmet Göçer, yönetimden gelecek cevap doğrultusunda ise bu takviyelerin takıma dahil olacağını aktardı. İsim bazında transfere bakan bir karakteri olmadığının altını çizen Göçer, camia ve oyuncu grubu ile birbirlerini iyi tanıyıp anlayabilmelerinin çıkılacak yol adına önemli olduğunun altını çizdi.

İlk sekizin içinde olmalıyız
Yeni sezonda 16 takımlı ve uzun maratona sahne olacak olan birinci ligin zorluk derecesine değinen Mehmet Göçer, Maraş olarak bu zorlu periyotta ilk sekiz içerisinde yer bulmak istediklerini söyledi. Mevcut kadronun korunması yanında takıma planladıkları takviyelerin yapılması durumunda ilk sekizin olmaması için etken kalmadığını aktaran Maraş çalıştırıcısı Mehmet Göçer, ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Maraş kulübünün bütçesinin ortada olduğunu yüksek rakamları konuşmanın hayalcilik olduğunu hatırlatan Mehmet Göçer, öncelikle iç transferi bitirip, pürüzleri ortadan kaldırıp yol alacaklarını hatırlattı. Yeni sezon öncesi tüm çalışma programının hazır olduğunu aktaran Göçer, Ağustos ayı içerisinde Karpaz bölgesinde planlanmış kampın olduğunu tarihin ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2017, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473