banner564

Resmi sonuçlar bekleniyor

Antalya’nın Kaş ilçesinde organize edilen 4 günlük Off Road Rally-Raid yarışı, Rally Antiphellos’un ikinci günü dün tamamlandı

Resmi sonuçlar bekleniyor
banner598
Geçtiğimiz gün start alan ve 5 kilometrelik tek etabın ardından ilk günün tamamlandığı organizasyonda ilk uzun gün dün gerçekleşti. Kasaba köyü civarında geçilen 65 kilometrelik ilk etap ve Likya’da geçilen 58 kilometrelik etabın ardından gün tamamlandı. İlk günü az farkla lider tamamlayan Baja Anatolia’nın birincisi Türkiyeli pilot Mert Becce üzerinde baskı kuran ekiplerimiz Becce’yi hataya zorladı. Becce’nin aracını devirmesiyle resmi olmayan sonuçlara göre ekiplerimizden Cem Aytaç-İrfan Topcu ikilisi liderliğe, Göksel Macila-Doğu Gürsesler ikilisi ise ikinciliğe yükseldi. Resmi sonuçların 3.gün sabahında açıklanması beklenen organizasyon da ilk gün mekanik sorun yaşayan ve zaman kaybeden Halim Kahveciler-Ramadan Uzun ikilisi ile dün mekanik sorun yaşayarak zaman kaybeden Zühtü Cumalıgil-Mehmet Karzaoğlu ikilisinin de önce giden ikiliye yakın olması bekleniyor.
Ralli ve Raid olmak üzere iki kategori üzerinden yapılan yarışta toplamda 54 yarışmacı mücadele ederken, ekiplerimizin ön sıralarda yer alması dikkat çekti. Diğer ekiplerimizden Serkan Bolçocuk-Ramadan Kıral ikilisi ilk günü resmi sonuçlara göre üçüncü sırada tamamladıktan sonra dün aksilikler yaşayarak zaman kaybetti. Hilmi Çelebioğlu-Hüsral Çakırlar ikilisi ise ilk etapta araçlarını devirmelerine rağmen devam ettikleri yarışta çok zaman kaybettiler. Ekiplerimizden tek fire ise Musa Ersoy-Kader Hacıabitoğlu ikilisi oldu. İkili vites kutusu arızası ile yarıştan çekildi. Rally Antiphellos’ta bugün ekipler toplamı 95 kilometre olan 3 etap geçecekler.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2017, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474