banner564

Keyfi yerindeydi

Uyuşturucu tasarrufu suçundan mahkemeye çıkarılan Serhat Özer, basın mensuplarına zafer işareti yaptı

Keyfi yerindeydi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Dörtyol’da, rutin trafik kontrolü gerçekleştiren polis ekipleri tarafından durdurulan Serhat Özer şüpheli hareketlerde bulununca arabasında arama yapıldı.
Arama sonucu Özer’in arabasında el freninin yanına saklanmış bir buçuk gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirildi. 
Narkotik Şube’ye teslim edilen zanlı Serhat Özer, dün tutukluluk istemi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi Yargıç huzuruna çıkarıldı. Mahkemeye çıkarılırken oldukça keyifli görünen zanlı, basın mensuplarına zafer işareti yaparak selam verdi.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Nurettin Enginer, 28 Nisan 2017 tarihinde, HH 139 plakalı aracı ile Lefkoşa istikametine doğru seyretmekte olan zanlı Serhat Özer’in, Dörtyol Polis Karakolu önünde rutin trafik kontrolü gerçekleştiren polisler tarafından durdurulduğunu söyledi.
Zanlının şüpheli hareketleri nedeni ile aracının arandığını, yapılan arama sonucunda paspasın altında yarı içilmiş, uyuşturucu kalıntısı içeren sigara izmariti ile el freni arkasında 1 buçuk gram ağırlığında beyaz kağıda sarılı “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulunduğunu anlattı.
 
Eşofmanında da uyuşturucu kalıntısı bulundu
   Zanlının giymekte olduğu eşofmanında da uyuşturucu kalıntısı bulunduğunu belirten Enginer, yapılan soruşturma neticesinde zanlının konu uyuşturucu maddeyi isim bazında belirlenen bir şahıstan aldığının tespit edildiğini ve konu şahsın aranmakta olduğunu ifade etti. Enginer soruşturmanın yeni başladığını ve aranan bir şahsın da olduğunu işaret ederek mahkemeden süre talep etti.
   Huzurundaki şahadeti değerlendiren nöbetçi Yargıç Gülay Süleymanoğlu, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün süre polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2017, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473