banner564

Salondan sahaya

Yeniboğaziçi takımı yeni sezon saha çalışmaları için ilk antrenmanını dün yaptı

Salondan sahaya
banner598
Süper Ligde kalmayı play-out finalinde başaran Yeniboğaziçi yeni sezon çalışmalarına dün başladı.
Bülent Aytaç nezaretinde yaklaşık bir aydan beridir salonda kondüsyon toplayan Yeniboğaziçi takımı dün ilk kez saha çalışmalarına başladı.

Bir aylık salon çalışması tamamlandı
Bir aylık fitnes çalışmalarından oldukça memnun olduğunu belirten teknik direktör Bülent Aytaç, bu sürede anatomik olarak adaptasyonu tam alnamıyla sağladıklarını kaydetti.

Haftada 5 gün sahada 
Aytaç çok iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini ve şimdi de saha çalışmalarına başladıklarını kaydetti. Aytaç haftada beş gün saha çalışması yaparak güç depolayacaklarını ve dördüncü haftada  da hazırlık maçlarına başlayacaklarını söyledi.

Resmi açılış 4 Ağustos
Bülent Aytaç saha çalışmalarına başladıklarını ancak resmi sezon açılışlarını bayram sonrasına bıraktıklarını belirterek “4 Ağustos tarihinde resmi sezon açılışımız olacak. Bu tarihten itibaren çalışmalarınız daha da ağırlık kazanacak” dedi.

Mersin kampı gündemde
Bülent Aytaç yeni sezon kampı için çalışmaların sürdüğünü Mersin’de olma ihtimali bulunduğunu ancak henüz netleşmediğini belirterek “eğer Mersin kampı olmazsa ülke içinde mutlaka bir kamp dönemi geçireceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473