banner564

Hedef ilk beş

Geçen sezon gençleriyle dikkat çeken Doğan Türk Birliği yeni sezonda da gençlerle yola devam edecek

Hedef ilk beş
banner598
Süper ligde geçtiğimiz sezon genç bir ekip oluşturarak başarılı bir sezon geçiren ve herkesin takdirini toplayan Doğan Türk Birliği bu sezonda da aynı uygulamayı sürdürecek.
Doğan Türk Birliği yeni sezon çalışmalarına dün gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.
Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan hedeflerinin ilk beş içerisinde yeralmak olduğunu belirterek geçen sezon yakaladıkları başarıyı bu sezonda sürdürerek geliştirmek istediklerini kaydetti.

3-4 futbolcu daha kazandırmak istiyoruz
Oshan geçen yıl takımı gençleştirerek büyük bir risk aldıklarını ancak futbolcuların kendilerini utandırmadığını söyleyerek “bu yıl da 3-4 futbolcuyu A takıma ve dolayısıyla ülke futboluna kazandırmak istiyoruz” dedi.

Eylül başı kamp
Caner Oshan yeni sezon çalışmalarını haftada beş gün antrenmanla sürdüreceklerini belirterek Eylül başında Türkiye kampı ile takımın yeni sezonda yönelik yoğun bir çalışma temposu içine gireceklerini söyledi.

Transfer yapmayacağız
Caner Oshan geçen yıldan kalan takıma altyapıdan takviye yapacaklarını transfer yapmayacaklarını kaydetti. Oshan geçen yıl kiralık olan Münür’ün geri geldiğini Kenan ve Kılıç’ın dışında takımdan ayrılan futbolcunun olmadığını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474