banner564

Bunlar haysiyet celladıdır

'Fethullahçı Terör Örgütü’nün tescilini yapacaklarını belirten Erdoğan, CHP grup toplantısında kendisi ve iktidar partisine yönelik sloganlara tepki gösterdi:

Bunlar haysiyet celladıdır
banner598
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29'uncu Ahilik haftası etkinlikleri kapsamında Kırşehir’de yaptığı konuşmada, "Dün yeni bir karar daha aldık. Legal görünüm altındaki illegal terör örgütü, dedik. 'Fethullahçı Terör Örgütü' olarak tavsiye kararını aldık ve hükümete gönderdik. Şimdi hükümetten de Bakanlar Kurulu kararı bekliyoruz. Bunların terör örgütü olarak tescilini de gerçekleştireceğiz. PYD ne ise, YPG ne ise, PKK ne ise bunlar da aynı kategoride yargılanma sürecinin içerisine girecekler" dedi. Erdoğan, CHP grup toplantısında kendisi ve iktidar partisine yönelik sloganlara tepki göstererek, "Bunlarda ahlak diye bir şey yok. Bunlarda haysiyet diye bir şey yok. Çünkü bunlar haysiyet celladıdır. Bunlar kan emicidir" diye konuştu.
Kırşehir'de Ahi meydanında, havada helikopterlerin dolaştığı, yağmur altında vatandaşlara şemsiye ve yağmurluk dağıtıldığı törenlerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını kıldığı Hoca Ahmet Yesevi Camisinden çıkışta, karşıdaki Yunus Emre Apartmanı'nda oturan Güneş ailesinin "Çaya bekliyoruz" yazılı kağıdı görerek, bu aileye konuk oldu. 4 çocuk sahibi Servet (43) ve Ayten (40) Güneş çiftini evlerinde ziyaret eden Erdoğan, kendisine ikram edilen pilavdan yedi.

Validen Erdoğan'a övgü
Bu sırada protokol konuşması yapan Kırşehir Valisi Necati Şentürk, meydandaki kalabalık ve protokole şiirle seslendi. Vali, şiirini, "Hatiplerin hatibi, yiğitlerin yiğidi, tüm sevgiler ve saygılar onun için’’ diyerek bitirdi.

PYD, YPG, PKK ne ise FETÖ de o olacak
Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet vurgusu yapan Erdoğan, 'paralel yapı' iddialarına değinerek, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden başka devlet tanımıyoruz. Ne o? Paralel devlet. İşte dün yeni bir karar daha aldık. Legal görünüm altındaki illegal terör örgütü, dedik. 'Fethullahçı Terör Örgütü' olarak tavsiye kararını aldık ve hükümete gönderdik. Şimdi hükümetten de Bakanlar Kurulu kararı bekliyoruz. Bunların terör örgütü olarak tescilini de gerçekleştireceğiz. PYD ne ise YPG ne ise PKK ne ise bunlar da aynı kategoride yargılanma sürecinin içerisine girecekler. Zira bu millete çok çektirdiler. Bu milleti böldüler. Ümmeti parçaladılar. Bunların ümmeti parçalamasına fırsat veremeyiz. İşte ne oldu? Bir kısmı kaçıp gidiyor. Bir kısmı cezaevinde. Şu anda Avrupa'nın değişik ülkelerinde Türkiye'yi yalan yanlış haberlerle o ülkelerde çevirdikleri dolaplarla o ülkelerin yetkililerine şikayet edecek kadar bunlar gayri millî. Onun için de bu bedeli ödeyecekler" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2016, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473