banner564

Serdarlı’da kollar sıvandı

Eski günlerine dönmek isteyen Serdarlı’da göreve getirilen Necati Tilki çalışmalara start verdi

 Serdarlı’da kollar sıvandı
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Önümüzdeki sezon birinci ligde mücadele edecek olan Serdarlı’da takımın başına getirilen Necati Tilki, yönetimle birlikte kolları sıvayarak takımı oluşturma adına çalışmalara başladı. 

Yeni sezonda yeni sayfa
Sıcağı sıcağına Diyalog Spor Servisi’ne demeç veren Necati Tilki, deyim yerindeyse yeni bir takım kuracaklarını belirterek zor ve yorucu bir sürecin kendilerini beklediğini ifade etti. Serdarlı ile geçmiş dönemde görüştüklerini ancak, belli nedenlerden dolayı işlerinin yarım kaldığını ifade eden Tilki, yeni sezonda ise yeni bir sayfa açarak takımı en iyi noktaya taşıma adına çalışacaklarının altını çizdi.

Yeni takım oluşacak
Geçmiş süreç içerişinde yaşananların artık noktalanması gerektiğine değinen Teknik Direktör Necati Tilki, bir an önce önlerine bakıp, yeniden ayağa kalkma adına nelere yapabilecekleri üzerinde çalışmaları gerektiğinin altını çizdi. Bu nedenle takıma kazandırılacak oyuncu anlamında görüşmelerin başladığını vurgulayan Necati Tilki, bütçe doğrultusunda takıma takviyelerin yapılacağını söyledi. ‘Baştan takım kurulacak’ teriminin tam yerinde olduğunu da belirten Tilki, zor süreci atlatma adına el birliği ile çalışacaklarına vurgu yaptı.

Lig zor geçecek
Önümüzdeki sezon ligin farklı format altında oldukça zor geçeceğine değinen Necati Tilki, bu nedenle sağlam kadro oluşturmanın kaçınılmaz olduğuna değindi. Geçmiş dönemde takımda forma giyen oyuncuların yeniden takıma dönmesinin zor olduğunu belirten Tilki, iyi oyuncu takıma kazandırmanın ise şart olduğunu söyledi. Önlerinde uzun bir sürecin olduğunu belirten Tilki, bu süreci en iyi şekilde değerlendirip iyi işler yapmak istediğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2016, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473