banner564

Yakın Doğu Klasik Rallisi ödülleri verildi

22 Mayıs Pazar günü yapılan ve KTKOD’ın bu yıl ikinci klasik otomobil ralli faaliyeti olan, Yakın Doğu Üniversitesi sponsorluğundaki rallinin ödül töreni 25 Mayıs Çarşamba gecesi NEU Classic Car Museum’da yapıldı.

Yakın Doğu Klasik Rallisi ödülleri verildi
banner598
Kalabalık bir ortamda saat 19.30’da yarışın neticeleri açıklandıktan sonra geçilen ödül töreninde ise kupalar sahiplerine takdim edildi. 

Genel Klasman Kelebek çiftinin
122 km uzunluğunda ve şampiyonaya dernek üyelerine 2,25 katsayı ile puan veren, 6 hız testi (SHT) neticesinde çıkan neticelerde, ideal sürelere en yakın dereceleri yapmayı başaran Ali – Pembe Kelebek çifti yarışın galibi oldular. İkinciliği ise derneğimizde ilk kez yarışan ve buna rağmen Genel Klasman ikinciliğini kazanan Alex Alaska – İlya Alaska oldu. Üçüncülük ise istikrarlı bir yükseliş sağlayan Hüseyin – Senal Eylenceli’nin oldu. Yarışın en iyi etap derecesini de (0,151 sn) ile (SHT 3A) Ali – Sultan Köroğlu ailesi yaptı. Diğer klasmanlarda ise kupa almaya hak kazananlar ise gerçekleştirilen törenle beraber ödüllerine kavuşarak gece son buldu.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2016, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473