banner564

Çılgın Brain

Chicago’da, hava trafik kontrol kulesinde çalışan bir kişinin önce ufak çaplı bir yangın çıkarıp ardından da intihara kalkışması sonucu 2 bin uçuş iptal oldu

Çılgın Brain
banner598
Chicago kentinde, hava trafik kontrol kulesinde çalışan bir kişinin önce ufak çaplı bir yangın çıkarıp ardından da intihara kalkışması üzerine tam bir kargaşa yaşandı.
ABD'nin Illinois eyaletindeki Aurora kentinde bulunan Federal Gavacılık İdaresi'nde çalışan 36 yaşındaki Brian Howard, Facebook'tan bir mesaj paylaşarak kontrol kulesini ele geçirip kendisini öldüreceğini söyledi. Howard daha sonra bir miktar gaz ile oradaki havluları tutuşturarak kulenin en alt katında yangın çıkardı. Yardım görevlileri derhal olaya müdahale ederken, sağlık ekipleri Howard'ı tam boğaıznı kesmek üzereyken buldu. 
ABD'li yetkililer olayın bir terör tehdidi olarak algılanmadığını söylediler ancak yine de hem federal hem eyalet hem de yerel makamların işbirliğiyle soruşturma açıldı.
Olayla ilgili ciddi bir can kaybı yaşanmadı ancak Chicago'daki iki büyük havalimanında toplam 2 bin uçuş iptal edildi. Havalimanında sıkışıp kalan binlerce yolcu, saatlerce beklemek zorunda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2014, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474