banner564

Cinayete kurban gittiler

Hollanda’da bir evde ölü bulunan 3 Türkün aynı aileden oldukları belirtildi

Cinayete kurban gittiler
banner598
Hollanda’da 3 Türk'ün bir evde ölü bulunduğu bildirildi.
Kuzey Brabant eyaletine bağlı Etten-Leur kentindeki bir evde ölü bulunan 3 kişinin aynı aileden oldukları ve cinayete kurban gitmiş olabilecekleri belirtildi. 
AA muhabirine bilgi veren Türk komşular, ölenlerin aynı aileden ve Türk olduklarını ifade ederek, cinayetin büyük ihtimalle aile içi tartışmadan kaynaklandığını öne sürdü. Söz konusu aileyi yakından tanıklarını kaydeden Türkler, ölenlerden ikisinin erkek, birisinin ise kız çocuğu olduğunu dile getirdi.
Cinayetle ilgili açıklama yapan polis, kökenlerine ilişkin bilgi vermediği ölenlerden birisinin 41 yaşında erkek, diğerinin 9 yaşında kız çocuğu olduğunu, üçüncü kişinin kimliğinin ise henüz tespit edilemediğini bildirdi.

Şiddetli geçimsizlik yaşıyorlardı…
Bir yerel televizyonun haberinde, ailede şiddetli geçimsizlik nedeni ile ciddi tartışmaların yaşandığı, anne ve babanın ayrı yaşadıkları ifade edildi. Polis yetkilileri, evde ölenler arasında annenin olmadığını, üçüncü kişinin kimliğinin tespit edilmeye çalışıldığını bildirdi. Evde delil araştırması yapıldığı öğrenildi. 

Belediye başkanı şokta
Etten-Leur Belediyesi yetkilileri, olayın kendilerini şok ettiğini açıkladı. Belediye'den yapılan açıklamada, "Şu an biz bu konuda ne yapabiliriz, polis ile görüşme halindeyiz. Polisin araştırma sonuçlarını bekliyoruz. Ölen kişilerin arasında 41 yaşındaki bir adam ve onun 9 yaşındaki kızı var. Üçüncü kurbanın kimliği henüz bilinmiyor, ancak muhtemelen adamın oğlu olduğu belirtiliyor, kesin belli değil. Ailenin Türk kökenli olduğu öğrendik. Bunun yanında Türk ailede sorunlar nedeni ile, karı kocanın boşandığını öğrendik. Artık bundan sonra yapılacak araştırma sonuçlarını bekleyeceğiz" denildi. 
Etten-Leur polisi, olayın meydana geldiği adres çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Bölgedeki araştırmanın birkaç gün süreceği belirtiliyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2015, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473