banner564

Guinness’e aday

56 yaşındaki Muhibiya Bulyubaşiç’in vücudu, metal, plastik, cam veya tahta gibi eşyayı mıknatıs gibi çekiyor

Guinness’e aday
banner598

Bosna Hersek'in kuzeydoğusundaki Srebrenik şehrinde yaşayan 56 yaşındaki Muhibiya Bulyubaşiç'in vücudu, metal, plastik, cam veya tahta gibi eşyayı mıknatıs gibi çekiyor.  

Srebrenik'te eşi Seniya Bulyubaşiç ile birlikte yaşayan 56 yaşındaki Muhibiya Bulyubaşiç, vücudunun göğüs, sırt ve omuz kısımlarına konulan metal, plastik, cam veya tahta gibi eşyayı mıknatıs gibi çekmesiyle bölgede biliniyor.

Vücudunun bu özelliğini 5 yıl önce fark ettiğini ifade eden Bulyubaşiç, televizyonda izlediği bir kişinin vücuduna koyduğu kaşıkların üzerine yapıştığını gördüğünü söyledi. Bu kişiyi izlerken hayretler içerisinde kaldığını anlatan Bulyubaşiç, şöyle konuştu:

''O an ben de kalktım kaşıkları aldım ve denedim. 20 kaşık vücudumun üzerinde durdu. Eşim beni görünce gözlerine inanamadı. Eşimle daha sonra konuştuk, kendisi de bende farklı bir enerjinin bulunduğunu daha önce hissettiğini, fakat ne olduğunu bilmediği için bunun hakkında asla konuşmadığını söyledi."

Vücuduna sadece metal değil, plastik ve diğer eşyanın da yapıştığını belirten Bulyubaşiç, bazen televizyon izlerken uyuduğunu, uyandıktan sonra televizyon kumandasının vücüduna yapışık olduğunu fark ettiğini anlattı.

Çevresinde kendisine "mıknatıs adam" dendiğini ve bu özelliğine insanların çok şaşırdığını dile getiren Bulyubaşiç, ''Çoğu insan vücudumda eşyanın nasıl durduğunu görmek istiyor. Ben de onların bu merakını gidermeye de çalışıyorum. Fakat uzun süre vücudumda eşya tuttuğumda kendimi bitkin ve yorgun hissediyorum'' diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 00:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473