banner564

“Gurur duyduğum yok”

Miss Asya Pasifik Güzellik Yarışması'nda birinci seçilen ancak kraliçe unvanı geri alındıktan sonra100 bin dolarlık tacıyla kayıplara karışan May Myat Noe, ortaya çıktı

“Gurur duyduğum yok”
banner598
Miss Asya Pasifik Güzellik Yarışması'nda birinci seçilen ancak kraliçe unvanı geri alındı diye tacıyla ortadan kaybolan  May Myat Noe, bir basın toplantısıyla tacıyla birlikte medyanın karşısına çıktı. 18 yaşındaki güzel, kendisini yalancılık ve hırsızlıkla suçlayan organizatörler özür dilerse tacı iade edebileceğini söyledi.
 Tacını mavi bir kutunun içinden çıkarıp masanın üstüne koyan ve taca bakarak "Kraliçelikle gurur duyduğum filan yok. Böyle kötü üne sahip bir organizasyonun tacını istemiyorum" diyen Noe, Korelilerden özür beklediğini söyledi. Myanmarlı güzel, bunun sadece kendisi değil ülkesi için de önemli olduğunu kaydetti. Yarışmanın medya sorumlusu, Noe'nin kraliçe seçildikten sonra organizatörlere, medyaya ve hayranlarına kaba davrandığı ve yalan söylediği için unvanının elinden alındığını söylemişti. Bir diğer iddia ise Noe'nin sponsorlar tarafından masrafları karşılanan meme büyütme ameliyatını reddetmiş olması.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2014, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474