banner564

Vahşette son nokta

IŞİD, İsrail'e casusluk yaptığı iddiasıyla bir genci 10 yaşındaki çocuğa öldürttü

Vahşette son nokta
banner598
Terör örgütü IŞİD, İsrail casusu olduğunu iddia ettiği İsrailli Arap bir genci, 10 yaşındaki bir çocuğa infaz ettirip görüntülerini yayınladı. Örgütün fiili başkenti Rakka yakınlarında çekildiği sanılan video, Muhammed Said Ismail Musallam adlı 19 yaşındaki İsrailli Arap vatandaşının sözde itiraflarıyla başlıyor.


Kurşundan geçiriyor
İsrail'de ajanlık eğitimi aldıktan sonra Türkiye üzerinden Suriye'ye geçtiğini anlatan genç, geçen ay IŞİD'in İngilizce yayınlanan dergisi Dabiq'teki röportajında söylediği iddia edilen şeyleri tekrar ediyor. 
Silahların saklandığı yerleri, karargâhları, örgüte katılan Filistinlileri İsrail'e bildirmek için IŞİD’e katıldığını söyleyen genç, daha sonra boş bir alana götürülüyor. Musallam, 10 yaşında olduğu tahmin edilen bir çocuk tarafından alnından vurularak öldürülüyor. Çocuk, yere yığılan genç adama üç kurşun daha sıkıyor.

Ailesi göz yaşına boğuldu
AFP'nin haberine göre; Musallam'ın babası, geçen ay oğlunun İsrail ajanı olduğu iddialarını yalanlamış, Türkiye'ye turistik bir gezi yaptığı sırada kaybolduğunu söylemişti.  Doğu Kudüs'te yaşayan Said Musalam ve eşi Um Ahmad, oğullarının ölüm haberini alınca gözyaşlarına boğuldu.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473