banner564

20 Ekim son gün

YDÜ yatay geçiş başvuru süreci devam ediyor

20 Ekim son gün
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi’nin yatay geçiş başvuru süreci devam ediyor. 
Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, bir başka yükseköğrenim kurumunda eğitimlerine devam eden ve Yakın Doğu Üniversitesi’nde bulunan 135 bölümden herhangi birine yatay geçiş yapmak isteyen öğrenciler, Yakın Doğu Üniversitesi Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne başvurularını 20 Ekim 2014 tarihine kadar yapabilecekler. 
Yakın Doğu Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Yeter Tabur yaptığı açıklamada, bir yükseköğrenim kurumunda eğitim gören ve Yakın Doğu Üniversitesi’nde bulunan 135 bölümden birinde eğitim alarak eğitim hayatlarına devam etmek isteyen öğrencilerin Yakın Doğu Üniversitesi’ne yatay geçiş yapmaları halinde öğrencilerin özel burs uygulamasından da yararlanabileceklerini ifade etti. 
Tüm yatay geçiş yapmayı düşünen öğrencilerin kayıtlı oldukları yüksek öğrenim kurumundaki akademik ve ekonomik haklarını Yakın Doğu Üniversitesi’ndeki eğitimleri süresince aynen muhafaza edeceklerini belirten Yrd. Doç. Dr. Tabur özel yatay geçiş koşulları ve Yakın Doğu Üniversitesi’ndeki sosyal yaşam ve akademik hayat hakkında bilgi almaya davet etti. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2014, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474