banner564

Bin 500 katılımcı bekleniyor

DAÜ’de Uluslararası Kardiyometabolik Sendrom Kongresi ve Sempozyumu yapılacak

Bin 500 katılımcı bekleniyor
banner598
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Kıbrıs Geriatri Vakfı ve Türkiye Diyabet Vakfı ortaklığında, 5-9 Kasım tarihleri arasında, Uluslararası Kardiyometabolik Sendrom Doğu Akdeniz Kongresi ve Doğu Akdeniz Sağlık Bilimleri Öğrenci Sempozyumu düzenleniyor.
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun himayelerinde ve DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştitirilecek olan kongre ve sempzoyumun açılışı, yarın saat 18.00’de Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda yer alacak. DAÜ’den verilen bilgiye göre, bin 500’e yakın katlımcının beklendiği kongrede, 26 panel, 3 konferans ve 1 halk oturumu ile birlikte sağlık alanındaki disiplinlere yönelik 31 atölye çalışması ve ayrıca 100’ün üzerinde bildiri sunumu gerçekleşecek.
Sosyal organizasyonların da yer alacağı kongrede, 8 Kasım’da 16.00 – 17.30 saatleri arasındaki “Sağlıklı Yaşa, Hızlı Yaşlanma” adlı oturum halka açık olacak.
Kongre ile ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü Derviş Ekşici, Kıbrıs’ın en donanımlı fakültelerinden biri olan Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin önemli bir kongreye ev sahipliği yapmaya hazırlandığını belirterek, kongrenin Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu himayelerinde gerçekleştirilecek olmasından büyük gurur duyduklarını ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2014, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474