banner564

Çok sayıda bilim insanı katılacak

LAÜ 8. Sağlık ve Hastane İdaresi Kongresi yarın başlıyor

Çok sayıda bilim insanı katılacak
banner598
   Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “8. Sağlık ve Hastane İdaresi Kongresi” 10-12 Eylül tarihleri arasında Acapulco Otel’de yapılacak. 
   Açılışı yarın gerçekleşek Sağlık Kongresi’nin bu yıl ki ana teması,“Daha İyi Sağlık Sistemleri için Daha İyi Sağlık Yöneticileri” olarak belirlendi.
   Birçok yazar, bilim insanı ve panelistin katılacağı kongrede, Sağlık Yönetiminde Tahmin Yönetimleri konularını kapsayan çok sayıda bildiri başvurusu ile Bilim Kurulu tarafından seçilen 182 sözlü bildiri ve 97 poster sunumu beş ayrı salonda yapılacak. Yapılan sözlü ve poster bildirilerin tam metnini içeren elektronik kitap, üniversitenin kongre web sayfasında yayınlanacak.
   Katılımcılar iki gün boyunca sürecek oturumlarda, Sağlık Kurumlarında Yönetim ve Organizasyon, Sağlık Kurumlarında Muhasebe ve Finansman, Sağlık Kurumlarında Stratejik Yönetim, Sağlık Kurumlarında Üretim Yönetimi, Sağlık Hizmetleri Yönetimi ve Temel Sağlık Hizmetleri, Sağlık Ekonomisi, Sağlık Politikası ve Planlaması, Hastane Organizasyonu ve Yönetimi, Sağlık Hizmetlerinde Pazarlama, Yönetim Muhasebesi, Bütçeleme, İnsan Kaynakları Yönetimi, Sağlık Hizmetleri Mevzuatı ve Etik, Sağlık Enformasyon Sistemi, Sağlık Reformları ve Sağlık Hizmetlerinde Afet Yönetimi gibi birçok farklı konuyu ele alacak.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2014, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473