banner564

Diplomalarını aldılar

YDÜ Fen Edebiyat Fakültesi mezuniyet töreni yapıldı

Diplomalarını aldılar
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Fen Edebiyat Fakültesi 2015-2016 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi mezuniyet töreni yapıldı.
Törene YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş, Girne Üniversitesi Rektör Vekili ve YDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay Salihoğlu, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileler katıldı. Tören, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Törende, Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı öğretim elemanları da mini konser verdi.
Törende ayrıca, Fen Edebiyat Fakülte birincisi Ilgın Çakmak tüm mezun öğrenciler adına bir konuşma yaptı.
Ayrıca, YDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay Salihoğlu, YDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş birer konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından fakültede dereceye giren öğrencilere Mütevelli Heyeti Başkanı Doç.Dr. İrfan S.Günsel tarafından Altın madalyaları ve diplomaları takdim edildi. Daha sonra sırasıyla mezun olan öğrenciler diplomalarını alarak anı fotoğrafı çektirdiler. Diplomalarını alan mezunlar törenin sonunda keplerini hep birlikte fırlatarak mezuniyetin keyfini yaşadılar...

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2016, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473