banner564

Karaatmaca katıldı

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in geleceği Harvard Business School’da tartışıldı

Karaatmaca katıldı
banner598
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) 5 günlük eğitim ve deneyim paylaşım programına katıldı. Harvard’daki buluşmada Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ilerleme süreci ve geleceği de tartışıldı.
Dünyaca ünlü Harvard Business School’daki programda uluslararası markaların yöneticileri ile bir araya gelen Aybars Karaatmaca, programın son derece verimli olduğunu söyledi, “Harvard’da hem akademisyenler ile hem de uluslararası birçok markanın üst düzey yöneticileri ile bilgi alışverişinde bulunduk, kendi markalarımızı tartıştık, yeni dünyada pazarlamanın değişen dinamikleri ve etkileri üzerine konuştuk. Burada edindiğim yeni bilgileri, diğer yöneticilerden dinlediğim farklı pazarların öğretilerini Kuzey Kıbrıs Turkcell’deki takım arkadaşlarımla da paylaşmaktan mutluluk duyacağım” dedi.
Harvard Business School ve Stanford Graduate School of Business tarafından hazırlanan deneyim paylaşım programı “Değişimde Öncü Olma ve Organizasyonel Yenilenme” başlığı altında yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2014, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474