banner564

Kitaplarını imzaladı

Hasan Çakmak, Kıbrıs ve İngiltere’den sonra İstanbul’da okuyucularıyla biraya geldi

Kitaplarını imzaladı
banner598
Kıbrıs ve İngiltere’den sonra İstanbul’da okuyucularıyla biraya gelen Gazeteci-Yazar Hasan Çakmak, kitaplarını imzaladı.
Son eseri; “Benim Gözümden” isimli çalışmasıyla yurtiçinde ve yurtdışında birçok imza günü ve söyleşiye katılan Çakmak, İstanbul’da da okyucularıyla “İnsan Kitap” ile “Kaldıraç Yayınları”nda bir araya geldi.
Burada çeşitli kültür merkezlerinde düzenlenen kültür sohbetlerine de katılan Çakmak, yazmış olduğu kitaplar yanında Kıbrıs kültürü ile ilgili söyleşilere de katıldı.
İlginin oldukça yüksek olduğu imza gününde Hasan Çakmak, katılımcılardan gelen Kıbrıs ve Kıbrıs Kültürü ile ilgili soruları da yanıtladı.
İmza gününde yaptığı konuşmada, kitaplarını Kıbrıs kültürünün yok olmaması için kaleme aldığını dile getiren Çakmak; “Bu kültür bizim varlığımızın güvencesidir, onu korumalı ve yaşatmalıyız” dedi.
Çakmak, toplumların kültürleriyle var olduğu ve kültürüne sahip çıkamayan toplumların yok olmaya mahkum olduğunu da ifade etti.
Bilindiği üzere Hasan Çakmak’ın “Benim Gözümden” isimli sesli kitabı geçtiğimiz günlerde Telsim-Sanat, Görmezler Dergi ve Boran Kültür Merkezi tarafından ödüllendirilmişti.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2014, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474