banner564

Mavimpembem Eğitim Merkezi, yeni öğretim yılına iddialı bir şekilde merhaba dedi

Gülen yüzler mutlu çocuklar

Mavimpembem Eğitim Merkezi, yeni öğretim yılına iddialı bir şekilde merhaba dedi
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
   Gazimağusa Sosyal Konutlar Bölgesinde 6 yıldır hizmet veren Mavimpembem Eğitim Merkezi, yeni eğitim yılına da iddialı bir şekilde başladı. Sosyal konutlar bölgesinde, 2013 yılından bu yana hizmet veren Mavimpembem Eğitim Merkezi direktörleri Firat Abiç ile Elif Abiç, Diyalog muhabirine okul ile ilgili bilgiler verdi. 
   Mavimpembem Eğitim Merkezi’nin 2013 yılından itibaren hizmete girdiğini belirten Abiç çifti, okulda, kreş (0-3 yaş grubu), anaokul (3-6 yaş grubu) ve etüt (6-11 yaş grubu) hizmeti verildiğini ve KKTC Milli Eğitim Bakalığı’nın, eğitim müfredatının uygulandığınu söyledi.  
   Kreş grubunun sevgi ve oyunlar ile büyüdüğünü ve günlük şahsi bakımları ile eğitimlerinin okullarında deneyimli öğretmenler eşliğinde gerçekleştirildiğini belirten Abiç çifti, anaokul gruplarının da Mavi Yunus eğitim setlerini kullandığını ve okullarında İngilizce dersinin olduğunu ifade etti. 
Gazimağusa’nın her yerine ve Tuzla köyüne kadar servis imkanları olduğunu da dile getiren Abiç çifti, okul olarak yeni eğitim yılına yine iddialı girdiklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2019, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473