banner564

Mesajlar Hüseyin için

Kuzey Kıbrıs Turkcell ve HASDER, ortak kampanya düzenliyor

Mesajlar Hüseyin için
banner598
Kuzey Kıbrıs Turkcell ve HASDER (Halk Sanatları Vakfı) İşbirliğiyle Hüseyin Luricinalı için destek kampanyası başlatıldı.
Hüseyin Luricinalı’nın tedavisine katkı sağlamak amacıyla, Kuzey Kıbrıs Turkcell faturalı hat kullanıcıları ‘SMS’ yani kısa mesaj göndererek destek verebilecek. 
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den verilen bilgiye göre gönüllüler, 1441 kısa numarası üzerinden istedikleri kadar mesaj göndererek, Hüseyin Luricinalı için başlatılan kampanyaya bağış sağlayabilecek.
Kuzey Kıbrıs Turkcell faturalı hat müşterileri, mobil (cep) telefonlarının mesaj bölümüne BAGIS yazıp 1441 kısa mesaj numarasına mesaj göndererek, Hüseyin Luricinalı’nın tedavisi için 10 TL katkıda bulunabilecek.
Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetimi, söz konusu kampanyadan elde edilen tüm gelirin Hüseyin Luricinalı yararına kullanılacağını ve kampanyadan hiçbir gelir elde edilmeyeceğini de duyurdu.
Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada kısa mesaj servisinin 12 Mart itibariyle açıldığı ve 30 Nisan 2015 tarihine kadar SMS gönderimi yapılabileceği bilgisi de paylaşıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474