banner564

Öğrencilere ders desteği

Müsteyde Akhisar yönetimindeki etüt merkezi 4 yıldır faaliyetlerini sürdürüyor

Öğrencilere ders desteği
banner598
İbrahim KARATAŞ
Gazimağusa’daki Çocuk Kulübü Etüt Eğitim Merkezi 2010 yılında kendisi de İngilizce öğretmeni olan Müsteyde Akhisar tarafından eğitime ve öğretime açıldı. 2010 – 1012 yıllında Baykal Mahallesinde hizmet veren eğitim merkezi 2012 eğitim yılı itibari ile şimdiki yeri olan Dumlupınar mahallesine taşındı. 
25 öğrencinin eğitim gördüğü merkez öğleden sonra eğitim vermekte. Branş alanında uzman 2 eğitmenin görev yaptığı eğitim merkezi 1’i bilgisayar odası olmak üzere 3 derslikten oluşmakta. 
Merkezde, 6 – 12 yaş arası eğitim desteği almak isteyen öğrencilere ve ödev desteği, özel ders ve İngilizce eğitimleri verilmekte. 
Öğrenci eğitimleri günlük olarak kendi dosyalarına işlenmekte ve eksikleri bu dosyalardan tespit edilip öğrenci ile bire bir eğitime geçilerek ders takviyeleri yapılmakta. 
Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına bağlı olan merkezde sınavlara hazırlık, ders takviyesi ve deneme sınavları yapılmakta. 

Level Academy’nin KKTC temsilcisi
Dıştan alınan talepler doğrultusunda denem sınavları dış katılımcılara da uygulanmakta.
İzmit’te bir kuruluş olan Level Academy’nin KKTC bayisi olan eğitim merkezi öğrencilere her yaşa ve seviyeye uygun level academy desteği ile genel İngilizce dersleri de verilmekte. Kolej İngilizce sınavlarına hazırlık kurslarının da verildiği merkezde okullardaki İngilizce derslerine takviye derslerde verilmektedir. 
Öğlen ve akşam olmak üzere günde 2 defa ulaşım servisi olan Çocuk Kulübü Etüt Eğitim Merkezinde öğrenciler okullarından eğitim merkezine ve eğitim merkezinden evlerine ulaşımı sağlanmaktadır. Uzman diyetisyen tarafından düzenlenen yemek servisinin yapıldığı eğitim merkezi yaz dönemlerinde 08:00 – 17:00 saatleri arasında yaz okulu düzenlemektedir. Yaz okullarında el becerisi geliştirme, havuz, deniz ve gezi gibi etkinliklerin yanı sıra öğrenci veya veli taleplerine göre programlar düzenlenmektedir.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2014, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473