banner564

Söyleşi yapıldı

Abbas Güçlü, ODTÜ’lüler ile bir araya geldi

Söyleşi yapıldı
banner598
ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu “Yılın Yeşil Beyinleri” Uluslararası Proje Yarışması’nda final sunumları jürisinde bulunan Milliyet Gazetesi eğitim köşe yazarı Abbas Güçlü ODTÜ’lü öğrenciler ile söyleşide bir araya geldi.
ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu’nun, Sürdürülebilir Çevre ve Enerji Sistemleri Yüksek Lisans Programı tarafından çevre, enerji ve su kaynaklarının sürdürülebilirliği konularında farkındalığı artırmak ve geliştirmek üzere lise ve üniversite öğrencilerine düzenlenen “Yılın Yeşil Beyinleri” Uluslararası Proje Yarışması’nda final sunumları jürisinde bulunan Abbas Güçlü, yarışma dolayısıyla geldiği ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu’nda öğrencilerle de bir araya geldi. Kampus yönetiminin de bulunduğu söyleşide öğrenciler sohbete dahil olup görüş ve önerilerini iletti.
Söyleşiye “Bu Kampusa temeli atıldığından beri geliyorum. Gelişimini gözlemliyorum. Burası ODTÜ” sözleri ile başlayan Güçlü, Kuzey Kıbrıs Kampusunda öğrencilerin birbirlerinin düşüncelerine saygı duyduğunu gözlemlediğini vurguladı. Öğrenciler ile tecrübelerini de paylaşan deneyimli gazeteci, “mezuniyet sonrasını da düşünün ve kendinizi piyasa koşullarına göre geliştirin” öğüdünde bulundu. İstanbul, Ankara gibi şehirlerde öğrenci olmanın zor olacağının altını çizen Abbas Güçlü öğrencilere Adada olmanın avantajlarını kullanmalarını hatırlatarak keyifli sohbeti sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2014, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473