banner564

UKÜ, Harvard’da temsil edildi

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cemil Atakara, ABD’nin dünyaca ünlü Harvard Üniversitesi’nde düzenlenen Yıllık Multidisipliner Konferansı’na katılarak UKÜ’yü temsil etti.

UKÜ, Harvard’da temsil edildi
banner598
Atakara, International Journal of Art and Science (IJAS) tarafından her yıl gerçekleştirilen Yıllık Multidisipliner Konferansı’nda “Öngerilimli Kablolu Makas Sistemlerinin Cam Cepheler  Üzerinden Değerlendirilmesi” başlıklı bildirisini sundu. 
Amerika Birleşik Devletleri'nin Massachusetts eyaletinin başkenti Boston'da bulunan ve dünyanın en saygın üniversitelerinden biri olarak gösterilen Harvard Üniversitesi'nde, IJAS tarafından gerçekleştirilen konferansa dünyanın dört bir yanından akademisyenler ve öğerenciler katıldı. Konferansta, Sosyal ve Beşeri Bilimler, İş ve Ekonomi, Eğitim Bilimleri, Teknoloji ve Bilim alanlarında hazırlanan bildiriler sunuldu.   
Konferansta sunduğu çalışma ile ilgili bilgi veren Yrd. Doç. Dr. Cemil Atakara, bildiride ön gerilimli kablolu makas cam sistemlerin yapısal ve mekan anlamında ele alınarak kategorize edildiğini belirtti. Atakara, “Saydamlığın teknoloji sayesinde giderek en üst düzeyde sağlanabildiği günümüzde, bunu sağlayan faktörlerin ne olduğu irdelenmiş ve örnekler üzerinden farklı türdeki ön gerilimli kablolu cam makas sistemler (SGSPCT)  oldukça detaylı olarak ele alınmıştır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473