banner564

Firmalarla görüşülmeli

Akçın, Cypfruvex yetkililerinin üretici menfaatlerini göz önünde bulundurmasını istedi

Firmalarla görüşülmeli
banner598

 Kuzey Kıbrıs Narenciye Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Akçın, Cypfruvex yetkililerinin üretici menfaatlerini göz önünde bulundurarak, geçen yıl Cypfruvex’ten ürün alan büyük firmaları kaybetmemek için onlarla temasların sağlanmasına ön ayak olmalarını talep etti.

Cypfruvex’e bu sezon atanan Yönetim Kurulu üyeleri ile Müdür arasında anlaşmazlıklar olduğunu ileri süren Akçın, bu durumun üreticilere büyük zarar verdiğini söyledi.
Akçın yaptığı açıklamada, hükümetin Cypfruvex Yönetim Kurulu’nu üreticiye empoze etmeye çalıştığını, ancak üreticinin yönetim kurulunun Cypfruvex’i düzlüğe çıkaracak ve üreticiyi tümden birkaç  tüccarın insafına bırakmayacağına inanmadığını ileri sürdü.
Akçın, Cypfruvex’in geçen sezonu iyi geçirdiğini, ürün fiyatlarını önceden ilan ederek, rakam olarak çok iyi ürün alıp Anavatanın büyük firmalarına sattığını, alıcıların da Cypfruvex’ten ürün almaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Akçın, Cypfruvex yetkililerinin üretici menfaatlerini göz önünde bulundurarak bu konuya el atmalarını, en azından geçen yıl Cypfruvex’ten ürün alan büyük firmaları kaybetmemek için onlarla temasların sağlanmasına ön ayak olmalarını talep etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473