banner564

Kaptan: Katkıya hazırız

Sendikacılar kamu reformuyla ilgili görüşlerini, Başbakan Kalyoncu’ya aktardı

Kaptan: Katkıya hazırız
banner598
Başbakan Ömer Kalyoncu, KTAMS ve Kamu-Sen heyetini kabul etti.
KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan kabulde yaptığı konuşmada, KTAMS ve Kamu-Sen olarak yapılmaya çalışılan kamu reformuna karşı olmadıklarını ve desteklediklerini vurguladı.
Kamunun bugünkü verimsizliğinden kendilerinin de şikayetçi olduğunu ve bunu dile getirdiklerini söyleyen Kaptan, kendilerinin de bir yerlerde çalıştıklarını ve birçok yerden de hizmet aldığını, aksayan her işten herkesin sorumlu olduğunu belirtti.
Kaptan, kendilerinin kamu reformundan iyi hizmet alınabilmesi için yapılacak tüm iyi niyetli düzeltmelere destek vermeye hazır olduklarını söyleyerek, 9 ay önce 2 sendikanın ortaklaşa hazırladığı kamu reformuyla ilgili görüşlerini bir kez daha iletmek için Başbakan’ı ziyaret ettiklerini söyledi.
Kamu-Sen Genel Sekreteri Metin Atan ise, bu reform yasasının kamu görevlilerinin anayasası niteliğinde olduğunu belirterek, hazırlanan reform yasasının özel sektörü de doğrudan etkileyeceğini söyledi.Atan, “Kamu reformunda bize vereceğiniz destek çok önemli” dedi.

Kalyoncu: İncelemek için zamana ihtiyaç var
Başbakan Ömer Kalyoncu ise, kendisine verilen belgeleri incelemek için zamana ihtiyacı olduğunu belirterek, bu belgenin daha önce komiteye verildiğini ve oradaki çalışmaların devam ettiğini söyledi.

“Sizin gibi ben de bu yasanın biran önce çıkmasından yanayım” diyen Kalyoncu, yasaların verimliliği arttırıcı etkileri olsa da insanların niyetlerinin de önemli rol oynadığını kaydetti.

 “Karanlığın gölgesinden aydınlık yarınlara” 
Öte yandan Başbakan Ömer Kalyoncu, Çağdaş Halk Dansları Derneği ve beraberindeki Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu üyelerini kabul etti.
Kabulde, Çağdaş Halk Dansları Derneği Başkanı Tanju Hastunç, Başbakan Kalyoncu’ya Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun yürüttüğü ve Eşi Özay Kalyoncu himayelerindeki “Karanlığın Gölgesinden Aydınlık Yarınlara” Projesine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Başbakan Ömer Kalyoncu da konuşmasında, sanatın uyuşturucuyla mücadele konusunda farkındalık yaratmasına yardımının en güzel örneklerinden birinin “Karanlığın Gölgesi” oyunuyla yaşandığını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2016, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474