banner564

10 ayrı sabıkası var

Ablasına bıçak çekerek zorla parasını aldığı iddia edilen Tugay Çetin, Merkezi Cezaevi’ne gönderildi

10 ayrı sabıkası var
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, maket bıçağı ile korkuttuğu ablasının cep telefonları ile tabletini çalan Tugay Çetin hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı. 
Duruşmada zanlının 10 sabıkasının olduğu belirtildi.
Mahkemeye meseleyi anımsatan Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Gökova, zanlının, 28 Kasım 2019 tarihinde, ablasına ait bir adet tablet ile 2 adet cep telefonunu sirkat ederek kayıplara karıştığını söyledi. Gökova, zanlının, 1 Aralık’ta eve geri dönerek, tasarrufundaki maket bıçağını ablasına göstererek korkuttuğunu ve 135 TL para ile bir adet cep telefonunu sirkat ettiğini söyledi.
Soruşturmanın tamamlandığını bildiren Gökova, benzeri 10 adet sabıkası olan ve son olarak 22 Ekim 2019 tarihinde, tutuklu bulunduğu sırada, yasal tutukluluktan firar eden zanlının, Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti. 

“Parayı babam verdi…”
Mahkemede söz alan zanlı, “Ben bıçak çekmedim, 135 TL parayı babam bana verdi. Tablet ve telefonda benimdi. Ben sadece ablamın telefonunu aldım ve sattım onu kabul ediyorum. Ben de şikayetçiyim, sürekli bana iftira atıyorlar” diyerek kendini savundu.
Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanlarını değerlendiren Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler, zanlının, davaları görüşülünceye kadar ve her halükarda 3 ayı geçmemek şartı ile Merkezi Cezaevi’nde gönderilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473